İtalya Serie A İtalyan efsane, Spalletti'ye seslendi: Kim Min-Jae'nin elini sıkardım

İtalyan efsane, Spalletti'ye seslendi: Kim Min-Jae'nin elini sıkardım

22.02.2023 - 14:39 | Son Güncellenme:

Şampiyonlar Ligi'nde Napoli, Eintracht Frankfurt'u 2-0'la geçmeyi başardı. Napoli'nin stoperi Kim Min-Jae ise performansıyla maça damgasını vurdu. Güney Koreli futbolcuya övgüler yağdıran İtalyan futbolunun unutulmaz isimlerinden Costacurta, Spalletti'ye seslendi.

İtalyan efsane, Spallettiye seslendi: Kim Min-Jaenin elini sıkardım

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Eintracht Frankfurt'u Almanya'da 2-0 mağlup eden Napoli, rövanş öncesinde büyük bir avantaj elde etti. Avrupa'nın bir numaralı kupasında çeyrek finale çıkmak adına kapıyı aralayan İtalyan ekibi, bu sezonki iyi form grafiğini sürdürdü.

Haberin Devamı

Karşılaşmaya ilk 11'de başlayan ve 90 dakika mücadele eden Napoli'nin stoperi Kim Min-Jae performansıyla övgü topladı. Savunmadaki gayretiyle takımının karşılaşmayı gol yemeden tamamlamasını sağlayan Güney Koreli futbolcu, Frankfurt forveti Randal Kolo'ya da oyundan çıktığı süreye kadar adım attırmadı.

'İLTİFATI HAK EDİYOR'

İtalya Milli Takımı ve Milan'ın unutulmaz futbolcusu Alessandro Costacurta, Fenerbahçe'den transfer olduğu Napoli'de bu sezon öne çıkan isimlerden olmayı başaran deneyimli stoperin, maçın kazanılmasında kilit isimlerden bir tanesi olduğunu söyledi. Mavi-beyazlıların teknik direktörüne seslenen Costacurta "Luciano Spalletti'nin yerinde olsam soyunma odasına gider ve Kim Min-Jae'nin elini sıkardım. Çok iyi bir iş çıkaran bu futbolcu iltifatı hak ediyor" dedi.

Haberin Devamı

ETKİLEYİCİ İSTATİSTİKLER

Kim Min Jae dün geceki maçta 148 kez topla buluştu. Yüzde 94.7 pas isabet oranıyla oynadı. Girdiği 9 ikili mücadelenin 7'sinden galip ayrıldı. 5 hava topu mücadelesinin tamamını kazandı.