Galatasaray İtalyan teknik adamın Zaniolo şaşkınlığı: Beklemiyordum

İtalyan teknik adamın Zaniolo şaşkınlığı: Beklemiyordum

09.03.2023 - 09:08 | Son Güncellenme:

Lecce'de teknik direktör Marco Baroni'nin yardımcılığını yapan İtalyan eski futbolcu Luigi Garzya, Galatasaray'ın Nicolo Zaniolo transferini değerlendirdi.

İtalyan teknik adamın Zaniolo şaşkınlığı: Beklemiyordum

Serie A temsilcisi Lecce'de teknik direktör Marco Baroni'nin yardımcılığını yapan Luigi Garzya, Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Nicolo Zaniolo için ilginç sözler sarf etti.

Haberin Devamı

Garzya, 'Zaniolo'nun Türkiye'ye gitmesini nasıl değerlendiriyorsunuz?' sorusuna "Bunu beklemiyordum. Önemli olan eski Zaniolo'ya dönebilmesi için doğru takımı bulmasıydı" dedi.

Genç yıldızın ortam değişikliğine ihtiyacı olduğunu söyleyen antrenör, "Zaniolo'nın ortam değişikliğine ihtiyacı vardı. Bunun onun için iyiye işaret olduğunu umalım. O İtalya'nın en önemli futbolcularından biri." ifadelerini kullandı.

4.5 YILLIK SÖZLEŞME İMZALADI

4,5 yıllık sözleşme imzalanan 23 yaşındaki futbolcuya sezon sonuna kadar 900 bin Euro senelik ücret ödenecek. Yıldız futbolcu yıllık 2.75 milyon euro maaş ödenecek. İtalyan yıldız Alanyaspor ile oynanan hazırlık maçında 80. dakikada oyuna girdi ve 90+4. dakikada ise şık bir gole imza attı. İstanbulspor ile yapılan özel karşılaşmada ikinci devre oyuna dahil olan Zaniolo, 1 gol, 1 asistlik performans gösterdi.

Haberin Devamı

 

Yazarlar