Beşiktaş İtalyanlar, Beşiktaş'ın yeni golcüsünü duyurdu! Bonservisi elinde

İtalyanlar, Beşiktaş'ın yeni golcüsünü duyurdu! Bonservisi elinde

10.05.2022 - 19:48 | Son Güncellenme:

Teknik direktör Valerien Ismael yönetiminde yeniden yapılanma kararı alan Beşiktaş'ta transfer çalışmaları sürüyor. İtalyanlar, forvete nokta atışı hamle yapmak isteyen siyah-beyazlıların Serie A'da forma giyen yıldız oyuncu için düğmeye bastığını ileri sürdü. İşte detaylar...

İtalyanlar, Beşiktaşın yeni golcüsünü duyurdu Bonservisi elinde

Beşiktaş'ta bu sezon Michy Batshuayi kaçırdığı gollerle saç-baş yoldururken, taraftarların da tepkisini çekti. Trabzonspor maçının ardından Fenerbahçe derbisinde de penaltı atışını direğe vurduran Belçikalı futbolcu, Opta'nın detaylı analize başladığı 2014/15'ten bu yana bir Süper Lig sezonunda iki penaltı kaçıran ikinci Beşiktaş oyuncusu oldu.

Haberin Devamı

İtalyanlar, Beşiktaşın yeni golcüsünü duyurdu Bonservisi elinde

ISMAEL: İŞİ BİTİRECEK, GOL ATACAK SANTRFORA İHTİYACIMIZ VAR

Belçikalı forvet 61'de oyundan çıktı. Fenerbahçe derbisinin ardından basın toplantısı düzenleyen Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael, "Önümüzdeki sene işi bitirecek, gol atacak bir santrfora ihtiyacımız olacak. Bugün de gol olması gereken fırsatlar elde ettik. Önümüzdeki sezon bahsettiğimiz bu kaliteye de sahip olmaya çalışacağız" dedi.

 

İtalyanlar, Beşiktaşın yeni golcüsünü duyurdu Bonservisi elinde

İTALYANLARDAN MILAN DJURIC İDDİASI

Gelecek sezona güçlü bir kadroyla girmek isteyen siyah-beyazlı kulüp, transfer çalışmalarına devam ediyor. Hücum hattına golcü transferi yapmayı planlayan Siyah-Beyazlı ekibin, İtalya Serie A'da Salernitana'da forma giyen Milan Djuric için harekete geçmeye hazırlandığı iddia edildi.

Haberin Devamı

İtalyan basınından Tuttomercato'da yer alan habere göre Beşiktaş, Salernitana'nın Bosna Hersekli forveti Milan Djuric için düğmeye bastı.

SÖZLEŞMESİ SONA ERİYOR

Uzun boyu ile dikkat çeken 31 yaşındaki futbolcunun, İtalyan ekibi ile sözleşmesi sezon sonu biterken, Siyah-Beyazlıların futbolcuya teklifini sunmaya hazır olduğu iddia edildi. 2018'den bu yana Salernitana'da forma giyen 31 yaşındaki Milan Djuric, bu sezon 33 maçta göre aldı ve 5 gol, 5 asistlik performans gösterdi.