Futbol İzmir’de şampiyon Bayern Münih oldu

İzmir’de şampiyon Bayern Münih oldu

10.04.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Altınordu Futbol Kulübü’nün düzenlediği Uluslararası 12 Yaş Altı İzmir Cup futbol turnuvasında şampiyon, finalde Brugge’ü mağlup eden Bayern Münih oldu

İzmir’de şampiyon Bayern Münih oldu

Türkiye Futbol Federasyonu’nun 100. Yıl Kuruluş yıl dönümü kapsamında ana paydaşı olduğu, Altınordu Kulübü’nün düzenlediği Uluslararası 12 Yaş Altı İzmir Cup futbol turnuvasında şampiyon Bayern Münih oldu. İngiliz Chelsea takımını yenen Almanya temsilcisi Bayern Münih ile bir diğer Alman ekibi Köln’ü eleyen Belçika’dan Club Brugge, turnuvanın finalinde karşılaştı, 2-0’lık skor minik panzerlerin yüzünü güldürdü. Şampiyon takıma kupayı İzmir Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici verdi.

İzmir-Selçuk’taki İsmet Orhunbilge Tesisleri’nde düzenlenen ve 1500 küçük yaşlarda futbolcunun ter döktüğü organizasyon, geçtiğimiz günlerde görkemli bir açılış töreniyle start almıştı. Uluslararası U12 İzmir Cup, kupa töreniyle sona erdi. Altınordu Kulübü Başkanı Seyit Mehmet Özkan, törende açıklamalarda bulundu. Özkan “Buradaki tüm çocukları çok seviyorum. Hepinizi seneye de buraya yeniden bekliyorum” şeklinde konuştu.

Altınordu Futbol Kulübü’nün “Dünya İzmir’de Buluşuyor” mottosuyla düzenlediği, 22 ülkeden 72 takımın katıldığı turnuvayı Fenerbahçe U12 Futbol Takımı dokuzuncu sırada tamamladı. Üç gün süren organizasyonda son 16’ya kalan tek Türk takımı olan sarı-lacivertliler, Beerschot’a penaltı atışları sonucunda 7-6 mağlup olarak elendi.

Haberin Devamı

Yazarlar