Futbol James Rodriguez Olympiakos'la sözleşmesi feshedildi!

James Rodriguez Olympiakos'la sözleşmesi feshedildi!

13.04.2023 - 15:17 | Son Güncellenme:

Galatasaray'a transfer olacağı söylentileri dolaşan ancak daha sonra Yunanistan ekibi Olympiakos'a transfer olan James Rodriguez'in sözleşmesi feshedildi.

James Rodriguez Olympiakosla sözleşmesi feshedildi

Yunanistan temsilcisi Olympiakos'a transfer olan James Rodriguez'in sözleşmesi kulüp tarafından feshedildi.

Haberin Devamı

TÜRKİYE'Yİ İSTEMEMİŞTİ
Başakşehir'in Everton'la anlaşma sağlamasına rağmen yıldız oyuncu Türkiye'ye gelmek istememiş ve transfer gerçekleşmemişti. Bunun ardından Everton'da kadroda düşünülmeyen oyuncu, Katar ekibi AL-Rayyan'a transfer olmuş fakat sonra yapılan açıklamada oyuncu ile yapılan sözleşmenin karşılıklı olarak feshedildiği açıklanmıştı. Kolombiyalı oyuncu Katar ekibinde 15 maçta 5 gol 6 asist yapmıştı.

GALATASARAY'LA ANILDI
Al-Rayyan'ın ardından serbest oyuncu durumuna düşen oyuncu için Galatasaray'a transfer olacağı söylentileri dolaşıyordu. Ancak daha sonra Yunanistan ekibi Olympiakos'a transfer olduğu açıklanmıştı. 23 maçta 5 gol 6 asist yapan oyuncu için bugün yapılan açıklamada Yunan ekibi oyuncu ile olan sözleşmesini feshettiğini açıkladı.

Haberin Devamı

'JAMES HER ZAMAN KULÜBÜN PARÇASI OLACAK'
olympiakos'un yaptığı açıklamada," Olympiakos ve James Rodriguez işbirliğini sonladırma kararı almıştır. James her zaman kulübümüzün bir parçası ve "kırmızı-beyazlılar" ailesinin bir üyesi olacak. Kendisine hizmetleri için teşekkür eder, bundan sonraki yaşamında başarılar dileriz." dedi.

Yazarlar