Voleybol Japonya'daki 7.5'lik deprem sonrası Derya Cebecioğlu'nun kulübü Kurobe: Tüm takım tahliye edildi

Japonya'daki 7.5'lik deprem sonrası Derya Cebecioğlu'nun kulübü Kurobe: Tüm takım tahliye edildi

01.01.2024 - 14:37 | Son Güncellenme:

Japonya'da meydan gelen 7.5 büyüklüğündeki deprem büyük korkuya sebep oldu. Milli voleybolcumuz Derya Cebecioğlu'nun formasını giydiği Kurobe'den tahliye açıklaması geldi. Öte yandan Derya paylaşımda bulundu.

Japonyadaki 7.5lik deprem sonrası Derya Cebecioğlunun kulübü Kurobe: Tüm takım tahliye edildi

Japonya'daki 7.5 büyüklüğündeki deprem sonrası gözler ülkede forma giyen Derya Cebecioğlu'na çevrildi. Milli smaçörün takımı Kurobe'den tahliye açıklaması geldi.

Haberin Devamı

YENİ YILA BÜYÜK BİR DEPREMLE GİRDİLER
Yeryüzünün en büyük fay hattı Pasifik Ateş Çemberi'nin üstünde yer alan ve tarihi depremlerin gerçekleştiği Japonya, 2024'e de büyük bir depremle başladı.

Japonya'nın orta kesiminde yerel saatle 16.10'da 7.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Sarsıntının merkez üssü 17 bin nüfuslu Anamizu'ya 42 kilometre uzaklıkta. 170 bin nüfuslu Takaoka ise depremin merkez üssüne 85 kilometre mesafede.

Japonyadaki 7.5lik deprem sonrası Derya Cebecioğlunun kulübü Kurobe: Tüm takım tahliye edildi

KUROBE: TÜM TAKIM TAHLİYE EDİLDİ
Derya Cebecioğlu'nun takımı Kurobe'den deprem açıklaması;

"Akşam saatlerinde, Noto bölgesinde bir deprem meydana geldi ve Toyama İli'nde daha önce görülmemiş şekilde 5 şiddetinde güçlü bir sarsıntı gözlemlendi. Tüm takım geçici olarak tahliye edildi, ancak herkes güvende. Artçı sarsıntılar devam ediyor, durum hala tehlikeli. Herkes, lütfen ekstra dikkatli olsun. Ayrıca, merkes üssüne yakın olduğundan Blue Cats takımına güvende kalmalarını diliyoruz. "

Haberin Devamı

Japonya'da 7.4 şiddetinde büyük bir deprem sonrası Derya Cebecioğlu’ndan açıklama geldi. Derya paylaşımında: “Depremi hissettim. Şu an güvendeyiz ve iyiyiz.” dedi.

Yazarlar