Dünyadan Futbol Jesse Lingard'a hocasından ağır sözler! 'Futbolcu olduğunu düşünmüyorum'

Jesse Lingard'a hocasından ağır sözler! 'Futbolcu olduğunu düşünmüyorum'

05.04.2024 - 19:01 | Son Güncellenme:

Nottingham Forest'tan kovulduktan sonra 7 ay boyunca boşta kalan Jesse Lingard, ara transfer döneminde Güney Kore'ye gitmişti. Yıldız futbolcuyla ilgili çarpıcı bir açıklama geldi.

Jesse Lingarda hocasından ağır sözler Futbolcu olduğunu düşünmüyorum

İngiliz futbolunun gözde isimlerinden Jesse Lingard, Nottingham Forest'tan kovulmasının ardından uzun süre boşta kalmıştı. 7 aylık serbest kalma süreci sonrası Güney Kore'ye transfer olan Jesse Lingard, Asya'da da umduğunu bulamadı.

Haberin Devamı

Jesse Lingard'ın imza attığı FC Seoul'da teknik direktör Kim Gi-dong, yıldız futbolcuyla ilgili dikkat çeken ifadeler kulllandı. Jesse Lingard'ın koşamadığını ve futbolcu olduğunu düşünmediğini belirten Kim Gi-dong şu sözleri dile getirdi:

"Jesse'yi görevden almayı çok düşündüm. Birkaç dakika koşmayan bir oyuncunun futbolcu olduğunu düşünmüyorum."

Jesse Lingard, Kim Gi-dong'un açıklamasının ardıdnan sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Yıldız futbolcu yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Yalan söyleyemem, bu durum beni bunaltıyor ama zorlamaya devam ediyorum. Olanı kabullenin ve olacak olana inanın. Not: Sahalara geri döndük."

31 yaşındaki on numara ara transfer döneminde imza attığı FC Seoul'de 3 maça çıktı ve 105 dakika sahada kaldı. İngiliz oyuncu bu karşılaşmalarda gol katkısı veremedi.

Haberin Devamı

Jesse Lingard'ın FC Seoul ile olan sözleşmesi 31 Aralık 2025'te sona erecek. 31 yaşındaki yıldızın güncel piyasa değeri 6 milyon euro.

Manchester United altyapısında yetişen Jesse Lingard daha sonra Leicester City, Birmingham, Brighton, Derby ve West Ham United'da kiralık olarak forma giydi. Jesse Lingard, Manchester United'dan ayrıldıktan sonra Nottingham Forest'la sözleşme imzaladı.

İngiltere Milli Takımı'nda 32 maçta süre alan Jesse Lingard, 6 kez rakip fileleri havalandırdı.

Yazarlar