Voleybol Joanna Wolosz: Türkiye konsantrasyon kaybı yaşıyor

Joanna Wolosz: Türkiye konsantrasyon kaybı yaşıyor

28.08.2023 - 13:02 | Son Güncellenme:

2023 CEV Avrupa Voleybol Şampiyonası'nın son 16 turunda Filenin Sultanları, Belçika'yı mağlup ederek Polonya ile eşleşti. Polonya'nın dünya yıldız kaptanı Joanna Wolosz Türkiye hakkında konuştu.

Joanna Wolosz: Türkiye konsantrasyon kaybı yaşıyor

2023 CEV Avrupa Voleybol Şampiyonası'nın son 16 turunda A Milli Kadın Voleybol Takımı, Belçika ile karşı karşıya geldi. Filenin Sultanları heyecan dolu karşılaşmada rakibini 3-1'lik skorla devirdi ve çeyrek finale yükseldi. Çeyrek finaldeki rakibimiz Polonya'nın dünya yıldız kaptanı Joanna Wolosz Türkiye hakkında konuştu.

Haberin Devamı

EBRAR'DAN 20 SAYI
A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın galibiyetinde Ebrar Karakurt başrol oynadı. Milli voleybolcu Belçika karşısında 2 blok ve 2 ace buldu. Ebrar Karakurt heyecan dolu karşılaşmada toplamda 20 sayılık performansla yıldızlaştı.

POLONYA İLE EŞLEŞTİK
Filenin Sultanları, 30 Ağustos Çarşamba günü Polonya ile yarı final mücadelesi verecek. Belçika’nın başkenti Brüksel’deki Palais 12 Salonu’nda oynanacak karşılaşmanın saati daha sonra belli olacak.

CANSU'DAN ÖZ ELEŞTİRİ
Filenin Sultanları'nın pasörü Cansu Özbay, maç hakkında öz eleştiri yaparak; "Oldukça kötü bir oyun oynadık. İlk sette iyiydik ama daha sonra sahada çok fazla sorun yaşadık. Ve Belçika zayıf bir takım değil, bundan faydalanıp maça ortak oldular. Savaşmak zorundaydık ama başardık. Tribünlerdeki vatandaşlarımızdan her zaman inanılmaz bir destek görüyoruz. Nerede oynarsak oynayalım, her zaman tribünleri dolduruyorlar. Bundan dolayı çok mutluyum" dedi.

Haberin Devamı

WOLOSZ: TÜRKİYE'NİN YAVAŞLAMA ANLARI AÇIKÇA GÖRÜLÜYOR
Türkiye eşleşmesi hakkında Polonya'nın pasörü Joanna Wolosz; "Türklerin de bizim gibi bazen konsantrasyon kaybı yaşadığı görünüyor. En azından bu turnuva süresince, onların da yavaşlama anları olduğu açıkça görülüyor. Umuyorum ki zihinlerimizi temizleriz. Bu gerçekten önemli olan ilk maç olacak ve umuyorum adrenalin sayesinde bizim için iyi ve etkili bir maç olur. Kolay olmayacağını biliyoruz, ama elimizden gelenin en iyisini yapacağız." ifadelerini kullandı.

Joanna Wolosz: Türkiye konsantrasyon kaybı yaşıyor

WENERSKA: HERKESLE SAVAŞABİLİRİZ
Bir diğer Polonyalı yıldız Katarzyna Wenerska ise şunları söyledi; Eğer en iyi voleybolumuzu oynarsak, herkesle savaşabiliriz. Bu sezon bunu kanıtlıyor. Umarım Türkiye'ye karşı iyi bir maç oynayacağız ve bundan sonra ne olacağını sahada göreceğiz.

SANTARELLI: ÇOK GARİP BİR MAÇTI
A Milli Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Daniele Santarelli, Belçika maçının ardından itirafta bulundu. Tecrübeli çalıştırıcı, "Çok garip bir maçtı. Bir setimiz diğer setimizi tutmadı. Her set çok farklı oynadık. Belçika çok iyi bir takım ama biz daha iyi oynamalıyız. Bugünkü maç gibi maçlardan bir şeyler öğrenmeliyiz. Muhtemelen bir sonraki maçta rakibimiz Polonya olacak. Şartlar daha zorlu olacak. Herbots olmayınca Belçika'da tüm pas dağılımı çok değişti ama böyle oynamak için bir mazeret değil tabii ki" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

Yazarlar