Fenerbahçe Joao Pedro'ya talip! 'Jorge Jesus' şartı

Joao Pedro'ya talip! 'Jorge Jesus' şartı

24.11.2022 - 18:20 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de liderliğini sürdüren Fenerbahçe'de Enner Valencia ve Batshuayi golcü performansıyla dikkat çekiyor. Büyük beklenti ile gelen Joao Pedro şu ana kadar geri planda kaldı. İtalyan golcü için talip çıkarken son kararı Teknik Direktör Jorge Jesus verecek.

Joao Pedroya talip Jorge Jesus şartı

Süper Lig'de liderliğini sürdüren ve UEFA Avrupa Ligi'nde gruptan lider çıkan Fenerbahçe, DÜnya Kupası arasını verimli geçirmek istiyor. Transfer çalışmalarını sürdüren sarı-lacivertli takımda İtalyan golcü Joao Pedro için talip çıktı. Yıldız isim için son kararı Teknik Direktör Jorge Jesus verecek.

Haberin Devamı

VALENCIA DÜNYA KUPASI'NA GOLLERLE BAŞLADI
Enner Valencia'nın Katar karşısında attığı 2 golle Ekvador'u zafere taşıması dünyanın gündemine oturdu. Avrupa'dan Güney Amerika'ya kadar birçok basın kuruluşu Enner Valencia'yı manşetlerine taşıdı.

Fransa'da L'Equipe, "Enner Valencialı Ekvador, kolayca kazandı!" ifadelerini kullandı. İspanya'dan AS, "Milli kahraman, Enner Valencia!" ile yıldız oyuncuyu ön plana çıkarırken Marca, "Enner Valencia'ya sahip olmanın zenginliği" sözlerini kullandı.

Sarı-lacivertli takımla olan sözleşmesi 30 Haziran 2023 yılına kadar devam eden 33 yaşındaki oyuncu, çıktığı 90 maçta 41 gol ve 14 asist kaydetti.

Joao Pedroya talip Jorge Jesus şartı

BATSHUAYI ALEV ALDI
Fenerbahçe'nin golcü yıldızı Michy Batshuayi, Dünya Kupası'na da golle başladı. Batshuayi, Belçika'da son 8 maçta 4 gol attı, 3 asist yaptı. 2022 yılında ise Batshuayi 43 maç oynarken 20 gol, 5 asist kaydetti.

Haberin Devamı

PEDRO'DA NET KARAR VERİLMEDİ
Fenerbahçe'de Joao Pedro'nun durumu belirsizliğini koruyor. Büyük umutlarla alınan ancak henüz beklenilen katkıyı veremeyen İtalyan futbolcu hakkında net karar verilemedi.

JESUS ŞARTI
Çizme basınında 30 yaşındaki forvet için haberler çıkmaya da devam ediyor. Son olarak Sampdoria'nın Pedro için harekete geçeceği belirtildi. F.Bahçe yönetimi, Pedro hakkındaki kararı teknik direktör Jorge Jesus'a bıraktı. Portekizli çalıştırıcının kararına göre teklifler değerlendirilecek.

Joao Pedro, Süper Lig'de 10 karşılaşmada forma giydi. Sadece 2-0 kazanılan Kayserispor mücadelesinde katkı verdi. Bu maçta 1 gol, 1 asistle oynadı. Diğer 9 karşılaşmada etkisiz kaldı. Son Giresunspor maçında ise ikinci sarı karttan atılarak oyun dışında kaldı. Sarı-lacivertliler bu maçtan yenilgiyle ayrıldı.

KALIP SAVAŞ VERMEK İSTİYOR
Fenerbahçe'de kalitesini şu ana kadar gösteremeyen Joao Pedro takımda kalmayı planlıyor. 30 yaşındaki futbolcu "Ben kolay kolay pes etmem. Sonuna kadar mücadele edeceğim" diyerek kendini Dünya Kupası sonrası için motive ediyor. Kulübe bağlarını her fırsatta gösteriyor. Ekvador'un Katar'ı 2-0 yendiği maçtan bir kareyi sosyal medya hesabından yükleyerek bu karşılaşmada 2 gol atan Enner Valencia'yı tebrik etti.

Haberin Devamı