Fenerbahçe Jorge Jesus bombası! Ses kaydı sonrası yeni bir iddia gündemde

Jorge Jesus bombası! Ses kaydı sonrası yeni bir iddia gündemde

15.04.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'deki geleceği belirsizliğini koruyan Jorge Jesus'la ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı. Geçtiğimiz günlerde Flamengo yöneticisine gönderdiği ses kaydı ortaya çıkan Portekizli teknik direktörün, Suudi Arabistan'a gidebileceği öne sürüldü.

Jorge Jesus bombası Ses kaydı sonrası yeni bir iddia gündemde

Süper Lig devi Fenerbahçe'deki geleceği hakkında henüz kararını vermeyen Jorge Jesus konusunda sıcak bir gelişme yaşandı. Brezilya basını, Flamengo'nun da gündeminde olan Portekizli teknik direktörle ilgili çarpıcı bir iddia ortaya attı.

Haberin Devamı

Jorge Jesus'un yeniden Suudi Arabistan'a dönebileceği belirtildi. İşte sıcak gelişmenin ayrıntıları...

Jorge Jesus bombası Ses kaydı sonrası yeni bir iddia gündemde

FLAMENGO'DA İLK ADAY JESUS

Brezilyalı futbol muhabiri Eric Faria, Flamengo'nun yeni teknik direktör arayışları kapsamında bir iddiada bulunmuştu. Faria'nın iddiasına göre Vitor Pereira ile yollarını ayıran Flamengo'nun yeni teknik direktörlük görevi adına ilk adayı, daha önce takımla büyük başarılara imza atan Jorge Jesus...

SES KAYDI ORTAYA ÇIKTI

Portekizli teknik adam, Flamengo'nun yeni teknik direktör adayları arasında ilk sırada yer alıyor. Flamengolu taraftarlar da Jesus'un bir an önce takımın başına geçmesini istiyor.

Jorge Jesus bombası Ses kaydı sonrası yeni bir iddia gündemde

Brezilya'nın önde gelen haber sitelerinden UOL, Brezilyalı bir gazeteci ile Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus arasında gerçekleştirilen telefon görüşmesinin ses kaydını yayınladı.

Haberin Devamı

İşte Jesus'un ses kaydındaki sözleri:

"Günaydın dostum. Türkiye'de saat sabah 10:00, Brezilya ile arazmıda altı saatlik fark var. Brezilya'da çok fazla para istediğimi ve benimle bu yüzden anlaşmaya varamadıklarını neden söylüyorlar, bilmiyorum. Bunun amacı nedir bilmiyorum. Maddi olarak hiçbir pazarlık olmadı. Gerçek şu ki Marcos Braz benimle Flamengo hakkında konuştu."

"Marcos Braz, Fenerbahçe'den hemen ayrılmamı söyledi, ben de bunu yapamayacağımı ve zamana ihtiyacım olduğunu söyledim. Başkanla (Ali Koç) konuşmam için bile zamana ihtiyacım olduğunu söyledim. Türkiye'de ligin tamamlanmasına daha 1,5 ay var. Braz bana Flamengo'nun başına geçici bir teknik direktör getireceklerini söyledi. Ben de 'Tamam' dedim. Beni bir haftadan fazla bekleyemeyeceklerini söyledi. Tamam işte, bu iyi. İnsanların, Flamengo'ya gitmezsem bunun maddi nedenlerle olduğunu düşünmelerini istemiyorum. Çünkü ben Marcos Braz ile para konuşmadım. Şimdiden dünyaları istediğimi söylüyorlar."

Jorge Jesus bombası Ses kaydı sonrası yeni bir iddia gündemde

AL NASSR İDDİASI

Brezilya basınından Globo Esporte'nin haberine göre; Rudi Garcia ile yollarını ayıran Al Nassr'ın gündemindeki isimlerden birisi de Jorge Jesus oldu. Al Nassr kurmaylarının Portekizli teknik direktörü takımın başına getirmek istediği belirtildi.

Haberin Devamı

SUUDİ ARABİSTAN'DA ÇALIŞTI

Amora'da teknik direktör olarak göreve başlayan Jorge Jesus daha sonra Felgueiras, Estrela, Vitoria Setubal, Vitoria Guimaraes, Moreirense, Leiria, Belenenses, Braga, Benfica, Sporting Lizbon, Al Hilal ve Flamengo'da görev aldı. Jorge Jesus, Al Hilal döneminde Suudi Arabistan Süper Kupası şampiyonluğu yaşadı.

Yazarlar