Fenerbahçe Jorge Jesus: "Buraya şampiyon olmak için geldik"

Jorge Jesus: "Buraya şampiyon olmak için geldik"

16.06.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus ilk antrenmandan önce gerçekleştirdiği toplantıda rotayı çizdi, “Ben ve ekibim şampiyon olmak için buraya geldik. Kaliteli bir oyuncu grubuna sahibiz. Kazanmak, her gün şampiyon olmak için çalıştığını bilmektir” dedi

Jorge Jesus: Buraya şampiyon olmak için geldik

Yardımcılarını tanıttı

Haberin Devamı

Fenerbahçe yeni sezonun ilk çalışmasını dün sabah yaparken, Jorge Jesus antrenmandan önce ekibini futbolcularına tanıttı. Futbol Operasyon Direktörü Mario Branco ve Teknik Menajer Mehmet Aurelio’nun görev tanımlarını anlatan Jesus daha sonra oyuncularıyla bir toplantı yaptı. Portekizli hoca, “Ben ve ekibim buraya şampiyon olmak için geldik. Ekibime güveniyorum. Kaliteli bir oyuncu grubuna sahibiz. Burada şampiyon olmak istiyoruz” ifadelerini kullandı. 

28 şampiyonluk pozu

Fiziksel ve mental açıdan çok güçlü bir takım kurmak istediğini aktaran Jesus, “Kazanmak, her gün şampiyon olmak için çalıştığını bilmektir. Zamanla birbirimizi daha iyi tanıyacağız” dedi. Jorge Jesus, teknik heyet ve futbolcular, Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde 28 şampiyonluk kupasının gösterildiği tesis duvarı önünde özel olarak fotoğraf çektirdi. Kulübün sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımlarda “Biz hazırız. Şimdi sahne bizim” ifadeleri yer aldı.

Haberin Devamı

Jorge Jesus: Buraya şampiyon olmak için geldik

Fenerbahçe sahaya indi

Jorge Jesus yönetiminde şampiyonluğa odaklanan Fenerbahçe yeni sezonun ilk çalışmasını gerçekleştirdi. Milli takımlara giden ve izinli olan oyuncuların yanı sıra tedavi süreçlerine devam edilen Arda Güler ile Miguel Crespo idmanda yer almadı. Arda ve Crespo’nun gelecek hafta takıma katılmaları bekleniyor.İlk olarak salonda ısınma programı gerçekleştiren oyuncular daha sonra sahada topla çalıştı. Oyunculara yoyo testi de uygulandı. Futbolcuların güç kapasitelerinin tespit edildiği testte en iyi ismin Osayi Samuel çıktığı öğrenildi. Bu arada izinli olan Kim Min Jae’nin önümüzdeki hafta İstanbul’a döneceği bildirildi. Sezon bitmeden ülkesinde ameliyat olan Güney Koreli stoperin bireysel çalışmalarını sürdürdüğü kaydedildi.

Jorge Jesus: Buraya şampiyon olmak için geldik

Lincoln ilk kez

Sarı-lacivertlilerde yeni transfer Lincoln Henrique dün sabah ilk antrenmanına çıktı. İdmandan önce teknik kadro ve futbolcularla tanışan Brezilyalı yıldız takımla birlikte çalıştı. Kiralık dönemi biten ve kadroya geri dönen Uruguaylı stoper Mauricio Lemos da idmanda yer aldı.

Jorge Jesus: Buraya şampiyon olmak için geldik

Yazarlar