İngiltere Premier Lig Jorge Jesus haklı çıktı! Darwin Nunez resmen Liverpool'da

Jorge Jesus haklı çıktı! Darwin Nunez resmen Liverpool'da

13.06.2022 - 09:07 | Son Güncellenme:

İngiliz devi Liverpool, Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'un keşfettiği Darwin Nunez'i astronomik bedelle transfer etti. Bonservis bedeli belli oldu.

Jorge Jesus haklı çıktı Darwin Nunez resmen Liverpoolda

Premier Lig devi Liverpool, transferde bombayı patlattı. Kırmızılar, Benfica'nın formda golcüsü Darwin Nunez'i renklerine bağladı. Transfer Portekiz ekibi tarafından resmen duyuruldu.

Haberin Devamı

'GÖRECEKSİNİZ NUNEZ REKOR BONSERVİS BEDELİYLE SATILACAK'

Özellikle Benfica ve Sporting’de çalışırken parlattığı yıldızlarla ün yapan Jorge Jesus, son olarak Darwin Nunez'i keşfetti. 2021’de Benfica’da iken İspanya’nın Almeria takımından 24 milyon euroya transfer ettiği Darwin Nunez, 100 milyon euro bedelle İngiliz devine tranfser oldu. Ancak o dönem bu transfer için ciddi tepkiler alan Jesus, kendisini savunurken, “Göreceksiniz Darwin Nunez, tarihe geçecek rekor bir bonservis bedeliyle satılacak. Benfica tarihine geçecek, tıpkı Joao Felix gibi” demişti. Tarih, 68 yaşındaki hocayı haklı çıkardı. 

Jorge Jesus haklı çıktı Darwin Nunez resmen Liverpoolda

BRUNO FERNANDES VE RUBEN DIAS'I DA PARLATTI   

Jesus'un Sporting’deki öğrencisi Bruno Fernandes, 68 milyon euroya Manchester United’a, Benfica’daki bir diğer öğrencisi Ruben Dias da 63 milyon euroya Manchester City’ye satılmıştı. Portekiz Ligi tarihinin en pahalı 5 satışından 3’ünde Jorge Jesus’un imzası bulunuyor.

Haberin Devamı

75 MİLYON EURO ARTI 25 MİLYON EURO BONUS

Liverpool bu transfer için Benfica'ya 75 milyon euro artı 25 milyon euro bonus ödeyecek.