Fenerbahçe Jorge Jesus için imza kampanyası başlattılar! Taraftarlar harekete geçti

Jorge Jesus için imza kampanyası başlattılar! Taraftarlar harekete geçti

24.03.2023 - 08:53 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de Galatasaray ile verdiği şampiyonluk mücadelesinde yeniden avantajlı duruma gelmeyi hedefleyen Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus'un geleceği için sürpriz gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Jorge Jesus için imza kampanyası başlattılar Taraftarlar harekete geçti

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, birçok takımın kendisine gösterdiği ilgiye rağmen Sarı-lacivertlileri sezon sonunda Süper Lig'de şampiyonluğa taşımaya odaklanmış durumda. Milli arada hazırlıklarını sürdüren Sarı-lacivertliler, özel maçta Rusya Ligi'nin lideri Zenit ile karşı karşıya geldi. Depremzedelere bağışlanacak olan mücadelede 13 bin bilet satıldı. Fenerbahçe'de genç oyuncuların dikkat çektiği karşılaşma 2-2'lik skorla tamamlandı.

Haberin Devamı

GENÇ FENER, ZENIT'İ SALLADI

Fenerbahçe, özel maçta karşılaştığı Rusya Premier Lig ekibi Zenit ile 2-2 berabere kaldı. Ülker Stadyumu'nda saat 19.00'da başlayan maçta hakem Cihan Aydın düdük çaldı. Aydın'ın yardımcılıklarını Anıl Usta ile Ogün Kamacı üstlendi. Bilet gelirlerinin Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerden etkilenenlere bağışlanacağı maçta 13 bin bilet satıldı.

Jorge Jesus için imza kampanyası başlattılar Taraftarlar harekete geçti

Sarı-Lacivertliler maçın 7. dakikasında Mert Hakan'ın golü ile öne geçti. 19. dakikada Zenit’in kazandığı penaltı vuruşunu 21’de Malcom gole çevirerek skora dengeyi getirdi: 1-1. 34. dakikada Fenerbahçe de penaltı kazandı. Beyaz noktanın başına gelen Pedro penaltı atışından yararlanamadı. 42’de Zenit Claudinho ile öne geçti ve ilk yarı konuk ekibin 2-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı. İkinci yarı 62. dakikada oyuna dahil olan genç oyuncu Bora Aydınlık, 68’de takımının 2. golünü kaydederek, durumu 2-2’ye getirdi. Müsabakada başka gol olmayınca 2-2’lik sonuçla noktalandı.

Haberin Devamı

GENÇ FUTBOLCULAR DİKKAT ÇEKTİ

Zenit karşısında Fenerbahçe’nin ilk 11’inde bulunan genç futbolcular dikkat çekti. Sarı- lacivertlilerde ilk 11’deU19 takımından 17 yaşındaki Ahmet Necat Aydın, 18 yaşındaki Yiğit Efe Demir ve 19 yaşındaki Güney Koreli futbolcu Jin-Ho Jo mücadeleye başladı. Güney Koreli genç oyuncu Jin-Ho Jo, 62 dakika sahada kalırken, yerini 17 yaşındaki Bora Aydınlık’a bıraktı. 62’de oyuna giren Bora Aydınlık, 68’de maça dengeyi getirerek skoru 2-2 yaptı. Öte yandan Jesus, 85. dakikada 18 yaşındaki oyuncular Ensar Brahic ile Muhammet İmre’ye de görev verdi.

Jorge Jesus için imza kampanyası başlattılar Taraftarlar harekete geçti

JESUS'UN BREZİLYA BASININA AÇIKLAMALARI

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'un Brezilyalı bir gazeteciye attığı ses kayıtları ortaya çıkmıştı. Jesus, Brezilyalı gazeteciye attığı ses kaydında "Türkiye'de hava çok soğuk ve uyum sağlamakta zorluk çektim. Mayıs ayına kadar beni beklemeniz gerekiyor. Şimdilik hepinizi kucaklıyorum." ifadelerini kullanmıştı.

JESUS: MAYIS AYINDA SÖZLEŞMEM BİTİYOR

Portekizli teknik adam Sevilla ile oynanan rövanş karşılaşmasının öncesinde basın toplantısında Brezilya basınına yaptığı açıklamalara açıklık getirdi.

Haberin Devamı

Sözleşmesinin Mayıs ayında biteceğini ve bunun herkes tarafından bilindiğini ifade eden tecrübeli teknik adam "Mayısta sözleşmemin bittiğini zaten bütün dünya biliyor." ifadelerini kullanarak sezon sonu için ayrılık sinyali vermişti.

Jorge Jesus için imza kampanyası başlattılar Taraftarlar harekete geçti

JESUS İÇİN İMZA KAMPANYASI

Fanatik'te yer alan habere göre 1 ayda 3 kupa kaybeden Vitor Pereira ile bir an önce yolların ayrılmasını isteyen Flamengo taraftarı, harekete geçti. Pereira'nın kovulup yerine Jorge Jesus’un getirilmesi için imza kampanyası başlatıldı.

Organizasyonu başlatan gruptan yapılan açıklamada, "Pereira ile yollar hemen ayrıldıktan sonra kumar oynamadan, Jesus’un göreve getirilmesi gerek. Mister (Jesus), Fenerbahçe'den ayrılmak üzere. Onun gelmesi, bizi yeniden mutlu bir insan haline getirecek" ifadeleri kullanıldı.