Fenerbahçe Jorge Jesus istedi, transfer bitmek üzere! Fenerbahçe'yi bekliyor

Jorge Jesus istedi, transfer bitmek üzere! Fenerbahçe'yi bekliyor

13.01.2023 - 20:41 | Son Güncellenme:

Jorge Jesus'un transfer raporu doğrultusunda çalışmalarını hızlandıran Fenerbahçe'nin gündemine sürpriz bir isim geldi. Golcü futbolcunun sarı-lacivertlilerde forma giymeye sıcak baktığı, iki kulübün anlaşmasını beklediği öne sürüldü.

Jorge Jesus istedi, transfer bitmek üzere Fenerbahçeyi bekliyor

Adana Demirspor'dan Samet Akaydın'ı kadrosuna katan Fenerbahçe'de kurmaylar Jorge Jesus'un raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına hız verdi. Sarı-lacivertlilerin gündemine gelen golcü futbolcunun, Fenerbahçe'de oynamaya sıcak baktığı iddia edildi. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

Haberin Devamı

Fenerbahçe'den ilk transfer hamlesi stoper tandemine geldi. Sarı-lacivertliler, Adana Demirspor'da gösterdiği başarılı performansla dikkat çeken 28 yaşındaki savunmacıyı kadrosuna kattı. Fenerbahçe, Samet Akaydın'la 30 Haziran 2026'ya kadar sözleşme imzaladı. Sarı-lacivertliler bu transfer için Adana Demirspor'a 3 milyon 700 bin euro bonservis bedeli ödedi.

NAPOLI'DEN ARDA GÜLER'E 10 MİLYON EURO

Corriere dello Sport, Napoli Sportif Direktörü Cristiano Giuntoli'nin Arda Güler transferi için Fenerbahçe Futbol Operasyonları Direktörü Mario Branco'dan randevu aldığını yazdı ve ekledi: Yapılacak teklif 10 milyon euro!

Jorge Jesus istedi, transfer bitmek üzere Fenerbahçeyi bekliyor

Jorge Jesus, hazır görmediği için oynatmasa da Arda Güler için Avrupa'nın devleri sıraya girmiş durumda. Son dönemde PSG, Dortmund ve Tottenham'ın yakın ilgi gösterdiği 17 yaşındaki yıldız için hamle yapmaya hazırlanan ilk kulüp Napoli... Corriere dello Sport, mavi-beyazlıların Arda Güler'i kadrosuna katmak için temaslara başladığını yazdı. Habere göre İtalyan ekibinin sportif direktörü Cristano Giuntoli, Fenerbahçe Futbol Operasyonları Direktörü Marico Branco'dan bu transferi görüşmek için randevu aldı.

Haberin Devamı

Napoli'nin, Arda Güler'in peşinde birçok takım olduğunu bildiği ve bu nedenle hızlı bir şekilde transferi bitirmek istediği kaydedildi. Giuntoli'nin Istanbul'a, 10 milyon euroluk bir teklifle geleceği belirtildi. İtalyan sportif direktörün Arda Güler için Fenerbahçe ile şimdiden anlaşma sağlayıp, genç yeteneğin sezon sonuna kadar takımında kalmasını önereceği yazıldı. Haberde, 17 yaşındaki oyuncunun sol ayağının şimdiden çok meşhur bir hale geldiğine değinildi. Napoli'ye Kim'i öneren ve transferin mimarlarından olan, antrenör Massimiliano Maddaloni son olarak yakın arkadaşı Gluntoli'ye, "Arda'yı kaçırmayın" tavsiyesinde bulunmuştu.

PSG DE HAMLE YAPABİLİR

Henüz bir hamle yapmasa da PSG de Arda için her an harekete geçebilir. Kulübün stratejik danışmanı Luis Campos, geçtiğimiz sezon Galatasaray 'da görev yaptığı için milli oyuncuyu yakından tanıyor. Campos, genç yeteneği PSG'ye kazandırmayı çok istiyor. Napoli'nin resmi bir teklifle masaya oturması halinde Fransız devinden de ilk girişim gelebilir.

Haberin Devamı

RAMON İÇİN JESUS DEVREDE

Jorge Jesus, eski takımı Flamengo'nun genç yıldızı Ramon'u gözüne kestirdi. 21 yaşındaki sol bek son sezonu Bragantino'da kiralık geçirmişti. Ayrton Lucas ve Filipe Luis'in arkasında 3. seçenek olan Ramon'un yeniden kiralanma ihtimali yüksek.

Jorge Jesus istedi, transfer bitmek üzere Fenerbahçeyi bekliyor

Fenerbahçe, Jesus'un da devreye girmesiyle Brezilyalı sol beki sezon sonuna kadar kiralamaya hazırlanıyor.

FRAN NAVARRO ÇOK İSTİYOR

Jorge Jesus’un forvet için önerdiği Navarro, kulüplerin anlaşmasını dört gözle bekliyor. 24 yaşındaki golcünün, kariyerinde yeni bir adım atmak istediği ve Fenerbahçe’yi bu açıdan önemli bir şans olarak gördüğü kaydedildi.

Jorge Jesus istedi, transfer bitmek üzere Fenerbahçeyi bekliyor

Portekiz basını, forvet arayışındaki Fenerbahçe’nin Gil Vicente’nin yıldızı Fran Navarro’nun peşinde olduğunu yazmıştı. Jorge Jesus’un forvet takviyesi için önerdiği İspanyol yıldız için yönetim girişimlere başladı. Piyasa değeri yaklaşık 5 milyon euro olan Navarro için yönetim maliyet araştırması yapıyor.

Haberin Devamı

Sarı-lacivertlilerin ilgisi, Fran Navarro’yu fazlasıyla heyecanlandırdı. 24 yaşındaki forvet, geçen sezon yakaladığı çıkışı bu sezon da sürdürüyor. Navarro, böyle bir yükseliş yakaladığı dönemde kariyerinde yeni bir adım atmak istiyor. Golcü oyuncunun bu nedenle Fenerbahçe’nin ilgisini önemli bir şans olarak gördüğü belirtildi.

28 GOL ATTI

Valencia altyapısından yetişen başarılı futbolcu, geçen sezon bedelsiz olarak Gil Vicente’ye transfer oldu. Fran Navarro, ilk sezonunda 35 resmi maçta 16 kez ağları sarstı. 24 yaşındaki forvet bu sezon ise Portekiz ekibinde 24 müsabakada sahaya çıkarken, 12 gol attı ve 2 de asist yaptı. Navarro ayrıca İspanya Milli Takımı’nın U16, U17, U18, U19 ve U20 kategorilerinde forma giymişti.