Dünyadan Futbol Jorge Jesus, Neymar'ı da ikna etti! İşte kasadan çıkacak çılgın rakam

Jorge Jesus, Neymar'ı da ikna etti! İşte kasadan çıkacak çılgın rakam

13.08.2023 - 19:13 | Son Güncellenme:

Arap Kulüpler Şampiyonası'nda Al Nassr'a mağlup olan Al Hilal, transfer için gözünü karartı. Son zamanlarda teknik patron Jorge Jesus'un da takımda ısrarla görmek istediği PSG'nin yıldız futbolcusu Neymar, Arabistan temsilcisi ile anlaşma sağladığı öğrenildi. Bunun yanında Brezilyalı futbolcu için Al Hilal'in kasasından çıkacak rakam dudak uçuklattı.

Jorge Jesus, Neymarı da ikna etti İşte kasadan çıkacak çılgın rakam

Jorge Jesus yönetimindeki Al Hilal, transfer döneminde takıma katılan yıldız futbolcular ile dikkat çekti. Arabistan temsilcisi, PSG'nin futbolcusu Neymar ile anlaşma sağladığı öğrenildi. Öte yandan Brezilyalı yıldız için ödenecek bonservis tutarı dudak uçuklattı.

Haberin Devamı

AL NASSR'A MAĞLUP OLDU

Arap Kulüpler Şampiyonası final maçında Jorge Jesus'un takımı Al Hilal, Cristiano Ronaldo'nun forma giydiği Al Nassr ile karşı karşıya geldi. Heyecan dolu maçın normal süresi 1-1 sona erdi. Al Nassr, uzatmalarda Ronaldo ile 2-1 öne geçti ve kupanın sahibi oldu.

Jorge Jesus, Neymarı da ikna etti İşte kasadan çıkacak çılgın rakam

178 MİLYON EURO BONSERVİS ÖDENDİ

Al Hilal, yeni sezon öncesi dikkat çeke transferler gerçekleştirdi. Arabistan temsilcisi, Chelsea'den Kalidou Koulibaly'i kadrosuna kattı ve transfer için İngiliz devine 23 milyon euro bonservis bedeli ödedi. Daha sonra Lazio'ya Sergej Milinkovic-Savic için 40 milyon ödeyen Al Hilal, Ruben Neves için de Wolverhampton'a 55 milyon euro ödedi. Son olarak Zenit'ten Malcom'u transfer eden Suudi Arabistan ekibi, Rus takımına 60 milyon euro bonservis bedeli ödedi.

Haberin Devamı

NEYMAR'IN SEZON PERFORMANSI

31 yaşındaki oyuncunun Paris Saint Germain ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. Neymar'ın güncel piyasa değeri 60 milyon euro. Brezilyalı futbolcu geride kalan sezonda 29 resmi maçta forma şansı buldu. Neymar bu müsabakalarda 18 gol attı ve 17 asist üretti.

Jorge Jesus, Neymarı da ikna etti İşte kasadan çıkacak çılgın rakam

AL HİLAL İLE ANLAŞTI

L'Equipe'e göre; Jorge Jesus'un takımı Al Hilal, Neymar'ın kulübü PSG ile anlaşma sağladı. Arabistan temsilcisi, son olarak da Brezilyalı yıldız ile el sıkıştı.

ÇILGIN BONSERVİS BEDELİ

Haberin detayında Al Hilal, Neymar'ın transferi için PSG'ye 60 milyon euro ödeyeceği öğrenildi. Suudi ekibi, L'Equipe'e göre; Brezilyalı yıldızla yıllığı 80 milyon eurodan 2 yıllık anlaşma sağladı. Transferin, son pürüzlerin giderilmesinin ardından resmen duyurulacağı aktarıldı. Al Hilal'in bu transfer için kasasından toplam 220 milyon euro çıkacak.

Jorge Jesus, Neymarı da ikna etti İşte kasadan çıkacak çılgın rakam