Fenerbahçe Jorge Jesus'tan Karagümrük maçı öncesi Galatasaray açıklaması

Jorge Jesus'tan Karagümrük maçı öncesi Galatasaray açıklaması

10.04.2023 - 08:42 | Son Güncellenme:

Fatih Karagümrük maçında 3 puana odaklanan Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus'tan ezeli rakipleriyle ilgili açıklama geldi.

Jorge Jesustan Karagümrük maçı öncesi Galatasaray açıklaması

Fenerbahçe'de son dönemde hem Portekizli teknik adama hem de bazı futbolculara tepki artmıştı. Jorge Jesus da birçok oyuncuyu protesto eden taraftara Fatih Karagümrük maçı öncesi mesaj gönderdi. Sarı-lacivertlilerde Mert Hakan Yandaş, geçen hafta oynanan Beşiktaş derbisinde gördüğü sarı kart nedeniyle bu akşam cezalı durumda. Ayrıca ameliyat olan Lincoln'un yanı sıra henüz bireysel çalışma aşamasında olan Luan Peres ve Michy Batshuayi ile sakatlıkları devam eden Jayden Oosterwolde ve Joshua King, Karagümrük mücadelesinde forma giyemeyecek.

Haberin Devamı

8 OYUNCU CEZA SINIRINDA

Fenerbahçe'de Karagümrük maçı öncesinde ceza sınırındaki isimlerin çokluğu en büyük endişelerden biri. Ferdi Kadıoğlu, Serdar Aziz, Gustavo Henrique, Emre Mor, Miha Zajc, Willian Arao, Enner Valencia ve Osayi-Samuel, bu akşam sarı kart görmeleri halinde cezalı duruma düşecek. Bu gerçekleşirse, haftaya Kadıköy'de Ankaragücü ile oynanacak maçta görev yapamayacaklar.

Jorge Jesustan Karagümrük maçı öncesi Galatasaray açıklaması

'G.SARAY DA PUAN KAYBI YAŞAYACAK'

Portekizli hoca, kritik Karagümrük mücadelesi öncesi taraftarlara mesaj gönderdi. 68 yaşındaki teknik adam, “Ligde daha oynanacak çok maç var. Bu iş daha bitmedi. Daha önce söylediğimi tekrarlıyorum, Galatasaray da puan kaybı yaşayacak. Taraftarlarımızdan tek isteğim, şampiyonluk konusunda bize inanmaları. Bu yolda desteğe devam etmeleri” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

'KOŞULSUZ DESTEK'

Jesus, “Eleştirmek, protesto etmek bir haktır. Ancak futbolcular, olumsuz tezahüratlar karşısında çok fazla etkileniyor. Taraftarımızdan 90 dakika boyunca koşulsuz olarak takımı desteklemelerini bekliyoruz. Bu sayede birlikte sonuna kadar şampiyonluğu kovalamaya devam edebiliriz” dedi.