Fenerbahçe Jorge Jesus'tan Kiev öncesi yıldız isme uyarı!

Jorge Jesus'tan Kiev öncesi yıldız isme uyarı!

27.07.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme maçında Dinamo Kiev'i konuk edecek Fenerbahçe'de Teknik Direktör Jorge Jesus, yıldız isme özel uyarıda bulundu.

Jorge Jesustan Kiev öncesi yıldız isme uyarı

Savunma çok önemli
Dinamo Kiev’le kritik bir rövanşa çıkacak Fenerbahçe ilk maçtaki sistem ve felsefesine yakın bir futbol oynamayı planlıyor. Polonya’dan golsüz beraberlikle dönen sarı-lacivertliler rövanşta da orta saha ve savunmayı güçlü tutacak. İki takımın da turu geçmek için kazanması gerekiyor. Bu nedenle Dinamo Kiev, Fenerbahçe’nin hücum ederken bırakılabileceği boşlukları bekleyecek. Mircea Lucescu’yu iyi tanıyan Jorge Jesus rakibine bu fırsatları vermek istemiyor.

Haberin Devamı

Arao-İsmail’le
devam İlk maçtaki gibi savunmanın önünde İsmail Yüksek ve Willian Arao yer alacak. Bu ikili hem rakibin olası hızlı ataklarını kesmekte hem de oyun kurulumunda kritik görevler üstlenecek. Jorge Jesus zorlu sınav öncesi oyuncularından sabırlı, disiplinli ve yüksek konsantrasyonla oynamalarını istedi. Portekizli teknik adam tüm taktik çalışmalar ve toplantılarda bu konuların altını çizerken, Dinamo Kiev’in ilk maçta kaptığı toplarla etkili olduğuna da vurgu yaptı.

Tisserand’a özel uyarılar
Serdar Aziz’in yokluğunda savunmanın ortasında Attila Szalai ile Marcel Tisserand görev yapacak. Tisserand ilk maçta sakatlanan Serdar’ın yerine oyuna dahil olurken iyi bir performans sergilemişti. Teknik Direktör Jorge Jesus’un rövanş maçı öncesi Demokratik Kongolu oyuncuyla özel olarak ilgilendiği ve uyarılarda bulunduğu belirlendi. Tisserand’ın savunmada birlikte görev yapacağı Szalai ve önündeki orta saha ile uyum sorunu yaşamamak için özel çalışmalar yaptığı kaydedildi.

Haberin Devamı