Dünyadan Futbol Jorge Jesus'tan olay hareket! Yıldız futbolcuyu antrenmandan kovdu

Jorge Jesus'tan olay hareket! Yıldız futbolcuyu antrenmandan kovdu

10.07.2023 - 10:21 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'den ayrılmasının ardından Al-Hilal'in başına geçen Jorge Jesus, kararları ile gündem olmaya devam ediyor. Portekizli çalıştırıcı, yıldız futbolcuyu antrenmandan kovdu. İşte detaylar...

Jorge Jesustan olay hareket Yıldız futbolcuyu antrenmandan kovdu

2022/2023 sezonunda Fenerbahçe'yi çalıştıran Portekizli teknik adam Jorge Jesus, sezona çok iyi bir başlangıç yapsa da 2022 Dünya Kupası için lige verilen aranın ardından büyük bir düşüş yaşadı.

Haberin Devamı

Ezeli rakipler Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor ile oynanan maçlarda dört mağlubiyet bir beraberlik ve bir galibiyet alındı. Şampiyonluğu Galatasaray'a kaptıran sarı - lacivertliler Ziraat Türkiye Kupası'nda ise zafere ulaşmaya başladı.

AL-HILAL'İN BAŞINA GEÇTİ

Sezonun sona ermesinin ardından Fenerbahçe ile yolları ayrılan 68 yaşındaki teknik adam, 2018/2019 sezonunda çalıştırdığı Suudi Arabistan Ligi ekiplerinden Al-Hilal'in tekrar başına geçti.

Al-Hilal kadrosunda Ruben Neves, Kalidou Koulibaly, ve Michael, Matheus Pereira ve Moussa Marega gibi yıldızları barındırıyor.

Jorge Jesustan olay hareket Yıldız futbolcuyu antrenmandan kovdu

YILDIZ OYUNCUYU ANTRENMANDAN KOVDU

Sezon öncesi çalışmaları devam eden Al-Hilal'de son antrenmanda çarpıcı bir olay yaşandı. Teknik Direktör Jorge Jesus, performansından memnun olmadığı yıldız oyuncu Moussa Marega'yı antrenmandan kovarak Riyad'a gönderdi.

Haberin Devamı

32 yaşındaki oyuncu çalışmalarını Riyad'da bulunan kulüp tesislerinde tek başına yapacak.

KULÜPTEN AÇIKLAMA

Al-Hilal yaşanan olayın ardından bir açıklama yaptı. Kulübün resmi iletişim kanallarında yer alan açıklamada; "Teknik Direktör Jorge Jesus, Moussa Marega'yı Avusturya kampdan ayrılmasına ve Riyad'a dönmesine, aynı zamanda antrenman programına burada devam etmesine karar verdi" ifadelerine yer verildi.

Al-Hilal, dün hazırlık maçında SC Lanskoru'u 6-0 yenerek tecrübeli yıldız maçın kadrosuna da alınmamıştı. Suudi Arabistan ekibi, Marega'yı 2021 yılında bonservissiz olarak transfer etmişti.

Al-Hilal formasıyla toplam 75 maça çıkan Marega, 25 kez gol atmayı başarırken yedi kez de asist yaptı.

Jorge Jesustan olay hareket Yıldız futbolcuyu antrenmandan kovdu