Fenerbahçe Ali Koç ve Jorge Jesus'tan takıma destek! 'Yol kazaları olacaktır'

Ali Koç ve Jorge Jesus'tan takıma destek! 'Yol kazaları olacaktır'

14.11.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Giresunspor yenilgisi sonrası teknik direktör Jorge Jesus ve Başkan Ali Koç, soyunma odasında oyuncuları teselli etti. Başkan Koç takıma seslenerek konuşma yaptı.

Ali Koç ve Jorge Jesustan takıma destek Yol kazaları olacaktır

Dünya Kupası arasına girilirken sahasında Giresunspor’a 2-1 kaybeden Fenerbahçe’de maç sonunda üzüntü vardı. Teknik direktör Jorge Jesus ve Başkan Ali Koç maç sonrası soyunma odasında takıma moral verip, sahip çıktı.

Haberin Devamı

İlk olarak teknik direktör Jorge Jesus söz aldı, “Futbolda bugünkü gibi şeyler yaşanabiliyor, siz bundan çok daha iyi olduğunuzu herkese gösterdiniz. Arada iyi dinlenin, sonrasında çok çalışıp herkesi alıştırdığınız seviyede devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Daha sonra tüm takıma seslenen Başkan Ali Koç, “Hepinize çok teşekkür ediyorum, bu ekip bu sezon bize büyük mutluluklar yaşattı, bundan sonra da yaşatmaya devam edecek. Ligde lideriz, Avrupa Liginde lider ve son 16’dayız. Dünya Kupasına gidenlere başarılar diliyorum, herkes iyi dinlensin kısa sürede çok maç trafiği yaşadık. Mental olarak rahatlayın, ben bu takıma güveniyorum bugünkü gibi yol kazaları olacaktır” diye konuştu. Konuşmalar sonrası soyunma odasında herkes kenetlendi ve tüm takım birbirini alkışladı.

Haberin Devamı

HERKESİN YANINA GİTTİ

Teknik direktör Jorge Jesus, Giresunspor yenilgisi sonrası futbolcularına sahip çıktı. Dünya Kupası arası nedeniyle tatile çıkacak ve milli takıma gidecek oyuncularıyla tek tek görüşen Jesus, hepsine moral aşıladı. Portekizli çalıştırıcı oyuncularına tek tek sarılıp sezonun ilk yarısında iki kulvarda da zirvede oldukları için tebrik etti. Jesus, Dünya Kupası’na gidecek oyuncularına da başarılar diledi.