Trabzonspor Jorge Jesus'tan ters köşe transfer hamlesi! Süper Lig devinin yıldızını istiyor

Jorge Jesus'tan ters köşe transfer hamlesi! Süper Lig devinin yıldızını istiyor

08.07.2023 - 18:00 | Son Güncellenme:

Geride kalan sezonda Fenerbahçe'nin teknik direktörlüğünü yapan Jorge Jesus, sezon sonu sözleşmesi sona erdi ve Suudi Arabistan ekibi Al Hilal'in yeni teknik patronu oldu. Takımın başına geçer geçmez transfer çalışmalarına başlayan Portekizli çalıştırıcı, rotayı Türkiye'ye çevirdi. Tecrübeli teknik adam, Süper Lig ekibinin yıldız futbolcusunu listesine aldığı öğrenildi.

Jorge Jesustan ters köşe transfer hamlesi Süper Lig devinin yıldızını istiyor

Fenerbahçe ile sezon sonu yollarını ayıran teknik direktör Jorge Jesus'un yeni adresi Suudi Arabistan oldu. Al Hilal'in başına geçen Portekizli çalıştırıcı, transfer çalışmalarına başladı. Jesus, gelecek sezon kadrosunda görmek istediği Süper Lig ekibinin yıldız futbolcusunu listesine aldığı öğrenildi.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE'YE VEDA ETTİ

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Başakşehir maçının ardından düzenlenen basın toplantısında sarı-lacivertlilere veda etmişti.

Fenerbahçe'de son maçına çıktığını vurgulayan Portekizli teknik direktör, "Fenerbahçe renklerini savunduğum son maçımdı bugün. Başkanımıza, taraftarımıza teşekkür ediyorum. Bugünden itibaren serbest bir teknik direktörüm. Kendime yeni maceralar arayacağım" ifadelerini kullanmıştı

Jorge Jesus son olarak, "Bunu başkanımıza birkaç hafta önce söylemiştim. Yeni bir arayış içine girebilmesi için kendisine bilgi vermiştim" diye konuşmuştu.

Jorge Jesustan ters köşe transfer hamlesi Süper Lig devinin yıldızını istiyor

SÜPER LİG'İ İKİNCİ BİTİRDİ

Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe geride kalan sezonda Spor Toto Süper Lig'de 32 maça çıktı. Sarı-lacivertliler bu karşılaşmalarda rakiplerini 22 kez mağlup etti. Fenerbahçe aynı süreçte 5 beraberlik ve 5 mağlubiyet yaşadı. Sarı-lacivertliler, Gaziantep FK ile Hatayspor karşısındaki hükmen galibiyetleri sonucu 80 puanla ligi Galatasaray'ın ardından ikinci sırada tamamladı.

Haberin Devamı

ESKİ TAKIMINA DÖNDÜ

Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren ve sarı-lacivertlilere veda eden Jorge Jesus'un yeni rotası Suudi Arabistan oldu. Portekizli teknik direktör, Suudi Arabistan ekiplerinden Al Hilal'le anlaşma sağladı.

Jorge Jesus, 2018-2019 sezonunda da çalıştırdığı Al Hilal ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Portekizli teknik direktör kendisi için düzenlenen imza töreninde, "Yeniden buraya döndüğüm için mutluyum. Takımı ileriye taşımak ve kupalar kazanmak için sıkı şekilde çalışacağız" açıklamasını yaptı.

Jorge Jesustan ters köşe transfer hamlesi Süper Lig devinin yıldızını istiyor

İKİ YILDIZI KADROSUNA KATTI

Jorge Jesus'u takımın başına geçiren Al Hilal, transfer döneminde önemli isimleri kadrosuna dahil etti. Suudi Arabistan ekibi, Wolverhampton'dan Ruben Neves'i 55 milyon euro karşılığında kadrosuna kattı. Chelsea'den Senegalli stoper Kalidou Koulibaly de Al Hilal'le anlaşma sağladı.

TREZEGUET'İ İSTİYOR

TRT Spor'un haberine göre Al Hilal'in teknik direktörü Jorge Jesus, Trabzonspor'un yıldız futbolcusu Mahmoud Trezeguet'i transfer listesine aldığı öğrenildi.

Jorge Jesustan ters köşe transfer hamlesi Süper Lig devinin yıldızını istiyor

TEKLİF GELEBİLİR

Haberin Devamı

Trezeguet için bordo mavililere henüz resmi bir teklif yapılmadı. Oyuncunun menajeri, kulübe 10 milyon avro üzerinde bir teklif getirebileceğini söyledi.

CAZİP TEKLİF KABUL EDİLECEK

Teknik direktör Bjelica'nın planları arasında yer alan Mısırlı yıldızın takımda tutulması planlanıyor. Buna karşın cazip bir teklif gelmesi ve oyuncunun da kabul etmesi durumunda Trabzonspor yönetiminin bu transfere izin verebileceği öğrenildi.

SEZON PERFORMANSI

Mahmoud Trezeguet, geride kalan sezonda Trabzonspor forması ile toplam 41 resmi maçta forma giydi. Mısırlı futbolcu söz konusu maçlarda 13 kez rakip fileleri sarsmayı başarırken, bunun yanında 10 kez de takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Jorge Jesustan ters köşe transfer hamlesi Süper Lig devinin yıldızını istiyor