Dünyadan Futbol Jorge Jesus'un yeni adresi Suudi Arabistan oldu! Resmen açıklandı

Jorge Jesus'un yeni adresi Suudi Arabistan oldu! Resmen açıklandı

01.07.2023 - 23:52 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren ve sarı lacivertli kulüpten ayrılan teknik direktör Jorge Jesus'un yeni adresi Suudi Arabistan oldu.

Geride bıraktığımız sezonu Fenerbahçe'de geçiren ve sözleşmesinin sona ermesi ile görevden ayrılan Jorge Jesus'un yeni takımı resmen açıklandı.

Haberin Devamı

VEDA ETTİ

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Başakşehir maçının ardından düzenlenen basın toplantısında sarı-lacivertlilere veda etmişti.

Fenerbahçe'de son maçına çıktığını vurgulayan Portekizli teknik direktör, "Fenerbahçe renklerini savunduğum son maçımdı bugün. Başkanımıza, taraftarımıza teşekkür ediyorum. Bugünden itibaren serbest bir teknik direktörüm. Kendime yeni maceralar arayacağım" ifadelerini kullanmıştı

Jorge Jesus son olarak, "Bunu başkanımıza birkaç hafta önce söylemiştim. Yeni bir arayış içine girebilmesi için kendisine bilgi vermiştim" diye konuşmuştu

Jorge Jesusun yeni adresi Suudi Arabistan oldu Resmen açıklandı

SÜPER LİG'İ İKİNCİ BİTİRDİ

Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe bu sezon Spor Toto Süper Lig'de 32 maça çıktı. Sarı-lacivertliler bu karşılaşmalarda rakiplerini 22 kez mağlup etti. Fenerbahçe aynı süreçte 5 beraberlik ve 5 mağlubiyet yaşadı. Sarı-lacivertliler, Gaziantep FK ile Hatayspor karşısındaki hükmen galibiyetleri sonucu 80 puanla ligi Galatasaray'ın ardından ikinci sırada tamamladı.

Haberin Devamı

SUUDİ ARABİSTAN MİLLİ TAKIMI İDDİALARI VARDI

Jorge Jesus için sezon içerisinde Brezilya Milli Takımı iddiaları gündeme gelmişti. Sezonun son bölümünde ise Portekizli teknik adamın Suudi Arabistan Milli Takımı'nın başına geçeceği iddiaları yükselmişti.

ESKİ TAKIMINA DÖNDÜ!

Jorge Jesus'un adresi Suudi Arabistan oldu fakat milli takımda değil bir kulüp takımındaki görevle... Portekizli teknik adam, 2018-19 sezonunda çalıştırdığı Al Hilal'in başına geçti.

Al Hilal, yayınladığı video ile Jorge Jesus'un takımın yeni teknik direktörü olduğunu duyurdu. Suudi Arabistan ekibi, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği Ruben Neves ve Kalidou Koulibaly hamleleriyle dikkat çekmişti.

 

Jorge Jesusun yeni adresi Suudi Arabistan oldu Resmen açıklandı

Jorge Jesusun yeni adresi Suudi Arabistan oldu Resmen açıklandı