Fenerbahçe Jorginho'dan Fenerbahçe'ye kötü haber! Menajeri açıkladı

Jorginho'dan Fenerbahçe'ye kötü haber! Menajeri açıkladı

04.09.2023 - 19:38 | Son Güncellenme:

Orta sahasını yıldız bir isimle güçlendirmek için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'nin Arsenal'ın yıldızı Jorginho ile ilgilendiği iddiaları gündemde yer alıyordu. Tecrübeli futbolcudan sarı-lacivertli ekibe kötü haber geldi. İşte detaylar...

Jorginhodan Fenerbahçeye kötü haber Menajeri açıkladı

Hem Süper Lig'de hem de Avrupa'da çıktığı 9 resmi maçın tamamını kazanmayı başaran Fenerbahçe, 6 numara transferi için kolları sıvamıştı. Sarı-lacivertli ekibin Arsenal'ın yıldızı Jorginho ile ilgilendiği iddiaları gündemde yer alırken tecrübeli futbolcudan Fenerbahçe'ye kötü haber geldi.

Haberin Devamı

BAŞKAN ALİ KOÇ AÇIKLAMIŞTI

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, transfer çalışmalarıyla ilgili, basın mensuplarına bilgi vermişti. Başkan Ali Koç, "Bu sene transferde son 5 senenin en doğru tercihlerini yaptık diyebiliriz. Bir 6 numara eksiğimiz var. Önümüzdeki 2 gün içerisinde bitirebilirsek Avrupa'ya yazdırırız, bitiremezsek de bir 15 günümüz var. Avrupa'da oynayamaz belki ama bize gerçek, sağlam bir 6 numara lazım, defansif bir 6 numara. Bakalım ne göreceğiz." ifadelerini kullanmıştı.

Jorginhodan Fenerbahçeye kötü haber Menajeri açıkladı

'FENERBAHÇE'YE GİTMEYECEK'

Jorginho'nun menajeri Joao Santos, Tuttomercato'ya yaptığı açıklamada İtalyan yıldız hakkında çok önemli ifadeler kullandı. Santos, Jorginho'nun transferine yönelik şu şekilde konuştu:

"Jorginho, Arsenal'e ve kulübüyle birlikte Premier Lig'deki, Şampiyonlar Ligi'ndeki hedeflerine odaklanmış durumda. Fenerbahçe'ye transfer olmayacak."

Haberin Devamı