İtalya Serie A Juventus ve Cristiano Ronaldo davasında sonuç çıkmadı! İtalya Futbol Federasyonu karar veremedi

Juventus ve Cristiano Ronaldo davasında sonuç çıkmadı! İtalya Futbol Federasyonu karar veremedi

22.11.2023 - 18:04 | Son Güncellenme:

Suudi Arabistan ekiplerinden Al Nassr'da forma giyen Cristiano Ronaldo'nun eski kulübü Juventus'a açtığı davada sonucun çıkmadığı öğrenildi. İtalya Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu'nun kararını Nisan 2024'te vereceği belirtildi.

Juventus ve Cristiano Ronaldo davasında sonuç çıkmadı İtalya Futbol Federasyonu karar veremedi

Al Nassr'da forma giyen Portekizli dünya yıldızı Cristiano Ronaldo, eski kulübü Juventus ile davalık oldu. Sportmediaset'te yer alan habere göre; Ronaldo, Juventus'un 2021 yılında kendisine ödemesi gereken 19,9 milyon euroluk alacağı için Tahkim Kurulu'na başvurdu.

Haberin Devamı

İtalya Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu, konuyla ilgili ikinci kez toplanırken, görüşmede yine herhangi bir karara varamadı. Olayla ilgili duruşmanın devam edeceği ve Nisan 2024'te son kararın verilmesinin beklendiği belirtildi.

Juventus ve Cristiano Ronaldo davasında sonuç çıkmadı İtalya Futbol Federasyonu karar veremedi

Daha önce kurul aracılığıyla taraflar bir toplantı gerçekleştirse de Ronaldo ve Juventus bu toplantıda herhangi bir anlaşmaya varamamışlardı.

Öte yandan haberde Juventus cephesinin Ronaldo ile herhangi bir ek anlaşma imzalanmadığı gerekçesiyle oyuncunun ek ödeme talep etme hakkı olmadığını iddia ettiği yazıldı.