İtalya Serie A Juventus'tan Kenan Yıldız kararı! Görüşmeler başladı

Juventus'tan Kenan Yıldız kararı! Görüşmeler başladı

09.03.2024 - 12:27 | Son Güncellenme:

İtalyan devi Juventus, Avrupa devlerinin dikkatini çeken Milli futbolcu Kenan Yıldız için kararını verdi. Genç futbolcuyla görüşmeler başladı. İşte detaylar...

Juventustan Kenan Yıldız kararı Görüşmeler başladı

Temmuz 2022'de transfer olduğu Juventus'ta kısa süre içerisinde A Takım'a yükselen Kenan Yıldız kısa süre içerisinde hem Massimiliano Allegri'nin hem de A Milli Takım'da Vincenzo Montella'nın vazgeçilmez ismi olmuştu.

Haberin Devamı

GOLLERİYLE HAYAT VERDİ

Genelde sonradan sahaya sürülen genç oyuncu attığı kritik gollerle takımına hayat vermeyi başardı. İtalya Kupası'nda oynadığı iki maçta iki gol atarak dikkatleri üzerine çekti.

TALİPLERİ ARTIYOR

Başta İngiliz devi Arsenal olmak üzere birçok Avrupa devi Kenan Yıldız'ın peşine düştü. Juventus'un 18 yaşındaki oyuncu için 80 milyon Euro'luk bir bonservis bedeli beklentisi olduğu geçtiğimiz günlerde İtalyan basınında yer almıştı.

Juventustan Kenan Yıldız kararı Görüşmeler başladı

'GÖRÜŞMELER BAŞLADI'

İtalyan Tuttosport'ta yer alan habere göre; Juventus, sözleşmesi 2027 yılında tamamlanacak olan Kenan Yıldız'ın konratını 2029'a kadar uzatmak istiyor. Taraflar arasında görüşmeler başladı. Genç yıldızın temsilcileri yeni sözleşmede bir serbest kalma maddesinin yer almasını istiyor.

Haberin Devamı

İtalyan basınının haberine göre, birçok oyuncunun sözleşmesinde yer alan bu madde Kenan Yıldız'ın sözleşmesine de eklenecek.

Yazarlar