NBA Kaan Kural'dan Alperen Şengün müjdesi! Sahayı tekerlekli sandalye ile terk etmişti

Kaan Kural'dan Alperen Şengün müjdesi! Sahayı tekerlekli sandalye ile terk etmişti

12.03.2024 - 09:33 | Son Güncellenme:

NBA'de Sacramento Kings'e konuk olan Houston Rockets'ta Alperen Şengün'ün sakatlığı herkesi korkuttu. Konuyla ilgili sıcak gelişme yaşandı.

Kaan Kuraldan Alperen Şengün müjdesi Sahayı tekerlekli sandalye ile terk etmişti

NBA'de Houston Rockets forması giyen Alperen Şengün, Sacramento Kings maçının son anlarında sakatlandı. Alperen'in son durumu belli oldu.

Haberin Devamı

BİTİME 40 SANİYE KALA OLDU
Maçın bitimine 40 saniye kala Sacramento Kings hücumunda blok yapmak isteyen Alperen Şengün yere inerken ayağını burkuldu.

TEKERLEKLİ SANDALYE İLE TERK ETTİ
Uzun süre yerden kalmayan Alperen Şengün sahayı tekerlekli sandalye ile terk etmek zorunda kaldı. Alperen'in çok üzgün olduğu gözlendi. Alperen Sacramento Kings maçını 14 sayı, 6 ribaunt, 2 asist ve 2 top çalma ile tamamladı.

KAAN KURAL: HERHANGİ BİR KIRIK YOK
Konuyla ilgili açıklama yapan Kaan Kural şu faideleri kullandı: Müjdeli haber geldi. Alperen çok kötü görünen şu pozisyondan ciddi bir sakatlık yaşamadan kurtuldu. Bilek burkulması ve dizde darbeye bağlı kemik ezilmesi yaşamış sadece. Herhangi bir kırık veya bağlarda bir hasar yok. Çok büyük geçmiş olsun. Tüm ülkenin duaları kabul oldu adeta

Haberin Devamı

UDOKA'DAN AÇIKLAMA GELDİ
Houston Rockets Başantrenörü Ime Udoka sakatlıkla ilgili olarak "Bunu görmekten nefret ediyoruz. Alperen savunmaya koşarken rakibini durdurmak için bir hamle yaptı. Bence deplasmandaki en iyi galibiyetlerimizden biri. Onun çok büyük bir payı vardı. Orada neler olduğunu göreceğiz. Spekülasyon yapmaktan nefret ediyorum. Bileğinin üzerine kötü bir şekilde düşmüş gibi gözüküyordu" açıklamasını yaptı.