Anadolu Kulüpleri Kaleci 70 metreden gol attı

Kaleci 70 metreden gol attı

10.03.2014 - 13:09 | Son Güncellenme:

Karaman Belediyespor ile Mersin Büyükşehir Belediye Meskispor arasında oynanan maçta Karaman Belediyespor’un kalecisi 70 metreden gol attı.

Kaleci 70 metreden gol attı

Karaman’da, Karaman Belediyespor ile Mersin Büyükşehir Belediye Meskispor arasında oynanan maçta Karaman Belediyespor’un kalecisi sahalarda ender görülen bir gole imza attı.

Haberin Devamı

Bölgesel Amatör Lig 5. Grup’ta mücadele eden Karaman Belediyespor, dün oynanan maçta Kemal Kaynaş Stadyumu'nda rakibi Mersin Büyükşehir Belediye Meskispor’u konuk etti. İlk yarısı golsüz tamamlanan maçın ikinci yarısının 53. dakikasında pozisyon gereği Karaman Belediyesporlu defans oyuncusu topu geri pası olarak kalecisi Gökhan’a verdi. Kendisine atılan topu ayakları ile kontrol eden kaleci Gökhan, meşin yuvarlağı ileride bulunan forvet oyuncusuna atmak için var gücüyle topa vurdu. Havada süzülerek rakip takımın ceza sahası içine düşen top, yağış nedeniyle kaygan olan zeminde öne çıkan Mersin Büyükşehir Belediye Meskispor’un kalecisi Cengiz’in de üzerinden aşarak ağlarla buluştu. Kaleci Gökhan’ın attığı bu gol, sahadaki arkadaşları ile tribünlerdeki taraftarı büyük sevince boğdu. Karaman Belediyespor, kalecisi Gökhan’ın attığı bu golle sahadan 3 puanla ayrıldı.