Karagümrükspor Karagümrük'te Emre Mor fırtınası! Volkan Demirel'in tepkisi canlı yayına yansıdı

Karagümrük'te Emre Mor fırtınası! Volkan Demirel'in tepkisi canlı yayına yansıdı

07.05.2022 - 18:26 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de küme düşmesi kesinleşen Göztepe'yi ağırlayan Fatih Karagümrük'te öne çıkan isim attığı muhteşem golle Emre Mor oldu. Müsabakaya damga vuran 24 yaşındaki yıldızın golü sonrası yedek kulübesinde Volkan Demirel'in tepkisi canlı yayına yansıdı. Öte yandan Karagümrük, Volkan Demirel yönetiminde ligdeki son 5 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik elde etti.

Karagümrükte Emre Mor fırtınası Volkan Demirelin tepkisi canlı yayına yansıdı

Danimarka'nın FC Nordsjælland takımında yıldızını parlatan ve 10 milyon Euro karşılığında henüz 19 yaşında Borussia Dortmund'a transfer olan Emre Mor kadroya girmekte zorlanmıştı. Mor, Celta Vigo'dan kiralık olarak Galatasaray'a; ardından Olympiakos'a transfer oldu fakat bir türlü futbolunu geliştiremedi. Bu sezon başında Celta Vigo'dan kiralık olarak Fatih Karagümrük'e transfer olan 24 yaşındaki futbolcu performansıyla eski günlerine geri dönüş sinyali verdi.

Haberin Devamı

A MİLLİ TAKIMA GÖZ KIRPIYOR
Bu sezonki performansıyla yeniden A Milli Takım'a çağrılması muhtemel isimler arasına giren Emre Mor A Milli Takım formasını daha önce 15 kez giyerken 1 kez de asist yaptı.

2 YILLIK SÖZLEŞME
Karagümrük, Celta Vigo'dan kiraladığı Emre Mor'un satın alma opsiyonunu kullandı ve oyuncuyla 2 yıllık sözleşme imzaladı. Fatih Karagümrük, Emre Mor transferini sezon sonunda açıklayacak.

Karagümrükte Emre Mor fırtınası Volkan Demirelin tepkisi canlı yayına yansıdı

KARAGÜMRÜK AVRUPA AŞKINA
Spor Toto Süper Lig'de 36. hafta Fatih Karagümrük, küme düşmesi kesinleşen Göztepe'yi ağırladı. Müsabakanın ilk yarısı Karagümrük'ün 1-0'lık üstünlüğüyle sonuçlanırken ikinci yarıda Göztpe Baku ile 47. dakikada eşitliği sağladı.

EMRE MOR'DAN MÜTHİŞ GOL
51. dakikada sağ kanattan aldığı topla içeri kat eden Emre Mor, sol ayağıyla çok iyi bir şut çıakrdı ve kalecinin uzanamayacağı köşeye gönderdi. Gol sonrası özellikle sosyal medyada Emre ile ilgili paylaşımlar yapılırken kısa sürede gündem oldu.

Haberin Devamı

Karagümrükte Emre Mor fırtınası Volkan Demirelin tepkisi canlı yayına yansıdı

*Görüntü beIN Sports'tan alınmıştır

VOLKAN DEMİREL'DEN TEBRİK
Karagümrük'ün teknik patronu Volkan Demirel Emre'nin golü sonrası kenardan gülerek tepki verdi. Daha sonrasında Emre'yi bağırarak tebrik etti.

EMRE MOR SİNİRLENDİ
Oyunda kenara gelen Emre Mor bir pozisyonda rakip takım futbolcusuna sinirlenirken onu sakinleştiren isim Volkan Demirel oldu. Mücadele Karagümrük'ün 3-1'lik üstünlüğüyle sona erdi.

Karagümrükte Emre Mor fırtınası Volkan Demirelin tepkisi canlı yayına yansıdı

VOLKAN DEMİREL, GALİBİYETİ ÇOCUKLARIYLA KUTLADI
Fatih Karagümrük, Volkan Demirel yönetiminde ligdeki son 5 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik elde etti. Puanını 56 yapan Karagümrük'te yüzler gülerken, Teknik Direktör Volkan Demirel de maçın ardından sahada kutlama yaptı. Kızları Yade ve Yeda'nın yanı sıra futbolcuların ve teknik ekipteki yardımcılarının da çocuklarıyla beraber sahaya çıkan Volkan Demirel, galibiyetin ardından Atatürk Olimpiyat Stadı'nın çimlerinde çocuklarla birlikte 3 puanı kutladı.

5 GOL 3 ASİST
Emre Mor bu sezon peformansını bir üst seviyeye taşıdı. Volkan Demirel'in öğrencisi bu sezon çıktığı 26 maçta 5 gol 3 asist yaparak skorer önemli katkı sağladı

KARİYERİNDEKİ İLK HAT-TRİCK'İNİ YAPMIŞTI
Karagümrük'ün 30. haftada karşılaştığı Yukatel Kayserispor karşısında 3 gol birden atan Emre Mor kariyerinde ilk kez hat-trick yapmıştı.

Haberin Devamı

Karagümrükte Emre Mor fırtınası Volkan Demirelin tepkisi canlı yayına yansıdı

GALATASARAY'DA SKOR ÜRETEMEEDİ
1 Ağu 2019 tarihinde Celta Vigo'dan 190 Bin Euro kiralama bedeli karşılığında Galatasaray'a gelen Emre Mor, Sarı-Kırmızılar ile 10 maça çıktı. Görev aldığı karşılaşmalarda gol veya asist katkısında bulunamadı.