Kasımpaşa Kasımpaşa ve Sivasspor puanları paylaştı!

Kasımpaşa ve Sivasspor puanları paylaştı!

01.03.2024 - 21:52 | Son Güncellenme:

Süper Lig'in 28'inci haftasında Kasımpaşa ile Sivasspor arasındaki mücadele 0-0'lık eşitlikle sona erdi.

Kasımpaşa ve Sivasspor puanları paylaştı

Trendyol Süper Lig'in 28'inci haftasında Kasımpaşa, Sivasspor'u konuk etti. Karşılaşma Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda oynandı. Mücadelede Burak Şeker düdük çaldı. Burak Şeker'in yardımcılıklarını Murat Altan ile Mert Bulut üstlendi. Kasımpaşa ile Sivasspor arasındaki mücadelede gol sesi çıkmadı.

Haberin Devamı

Bu sonuçla birlikte Kasımpaşa 40, Sivasspor ise 38 puana yükseldi.

KASIMPAŞA - SİVASSPOR: 0-0

İLK 11'LER

Kasımpaşa: Gianniotis, Winck, Omeruo, Porozo, Yasin Özcan, Sadiku, Aytaç Kara, Hajradinovic, Ben Ouanes, Oğulcan Çağlayan, Nuno Da Costa.

Sivasspor: Ali Şaşal Vural, Murat Paluli, Caner Osmanpaşa, Appindangoye, Poungouras, Uğur Çiftçi, İbrahim Akdağ, Caktas, Turgunboev, Menig, Manaj.

MAÇTAN DAKİKALAR

11’inci dakikada ceza sahası dışında topla buluşan Da Costa, rakibini geçtikten sonra ceza sahası çizgisine yakın bir noktadan şutunu çekti. Bu oyuncunun şutunda top kaleci Ali Şaşal Vural’da kaldı.

33’üncü dakikada sol kanattaki Yasin Özcan’ın pasıyla ceza sahası sol çaprazında buluşan Oğulcan Çağlayan’ın sağına çektikten sonra yaptığı vuruşta kaleci Ali Şaşal Vural topu kornere çeldi.

Haberin Devamı

Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 eşitlikle sona erdi.

69’uncu dakikada Hajradinovic’un sağ köşeden kullandığı kornerde savunmadan seken top Omeruo’nun önünde kaldı. Bu oyuncunun ceza sahası çizgisine yakın bir noktadan vuruşunda top az farkla yandan auta çıktı.

88’inci dakikada sağ çaprazdan ceza sahasına giren Koita’nın vuruşunu kaleci Gianniotis kurtardı. Dönen topla buluşan Koita’nın şutu savunmadan çıkardı. Savunmanın uzaklaştırmak istediği topu önünde bulan Manaj’ın şutu ise savunmadan sekerek kaleci Gianniotis’te kaldı.

Mücadele golsüz beraberlikle bitti.

MAÇIN KARNESİ

STAT: Recep Tayyip Erdoğan
HAKEMLER: Burak Şeker, Murat Altan, Mert Bulut
KASIMPAŞA: Gianniotis- Winck, Omeruo, Porozo, Yasin Özcan, Sadiku (Dk. 65 Gökhan Gül), Aytaç Kara, Hajradinovic, Ben Ounes (Dk. 77 Rochinha), Oğulcan Çağlayan (Dk. 65 Fall), Da Costa
SİVASSPOR: Ali Şaşal Vural- Murat Paluli, Caner Osmanpaşa, Appindangoye, Poungouras, Uğur Çiftçi, İbrahim Akdağ (Dk. 84 Charisis), Caktas (Dk. 90+4 Camara), Menig (Dk. 68 Koita), Turgunboev (Dk. 90+4 Hakan Arslan), Manaj
SARI KARTLAR: Winck, Rochinha (Kasımpaşa)- Poungouras (Sivasspor)

Yazarlar