Diğer Kayhan Özer ve Emre Zafer Barnas, 60 metrede yarı finale yükseldi

Kayhan Özer ve Emre Zafer Barnas, 60 metrede yarı finale yükseldi

04.03.2023 - 10:20 | Son Güncellenme:

Milli atletler Kayhan Özer ve Emre Zafer Barnes, Avrupa Salon Atletizm Şampiyonası 60 metre elemelerini geçerek yarı finale yükseldi. 60 metrede mücadele eden bir diğer milli atlet Ertan Özkan ise serisini 7'nci sırada bitirerek yarı final bileti alamadı.

Kayhan Özer ve Emre Zafer Barnas, 60 metrede yarı finale yükseldi

İstanbul’un ev sahipliğinde Ataköy Atletizm Salonu’nda düzenlenen Avrupa Salon Atletizm Şampiyonası’nın 3'üncü gününde sabah seansı başladı. Erkekler 60 metre elemelerinde milli atletler Kayhan Özer, Emre Zafer Barnes ve Ertan Özkan, piste çıktı.

Haberin Devamı

3'üncü eleme serisinde mücadele eden Kayhan Özer, serisini 6.67'lik derece ile 3'üncü bitirdi ve yarı finale yükseldi. 4'üncü seride yarışan Emre Zafer Barnes ise sezonun kendisine ait en iyi derecesi olan 6.70 koşarak serisinde 5'inci oldu ve yarı finale çıktı. 5'inci eleme serisinde piste çıkan Ertan Özkan ise 6.76'lık derecesiyle serisini 7'nci tamamlayarak elemeleri geçemedi.

Erkekler 60 metrede yarı final serileri, bu akşam saat 18.45'te başlayacak.

Ersu Şaşma sırıkla atlamada finale kalamadı

Erkekler sırıkla atlama elemelerinde milli atlet Ersu Şaşma piste çıktı. 5.40’lık yüksekliği 3’üncü hakkında geçen Şaşma, ardından 5.55’i ilk hakkında geçmeyi başardı. Daha sonra 5.65’i deneyen Şaşma, 3 hakkında da bu yüksekliği geçemedi. Şaşma, 5.55 ile sezonun kendisi adına en iyi derecesini yapmasına rağmen ilk 8 sporcu arasına kalamadı ve final şansını yitirdi.

Haberin Devamı

Yazarlar