Kayserispor Kayserispor - Trabzonspor maçına yabancı VAR damga vurdu! 1 gol ve 1 penaltı iptali

Kayserispor - Trabzonspor maçına yabancı VAR damga vurdu! 1 gol ve 1 penaltı iptali

20.04.2024 - 20:53 | Son Güncellenme:

Kayserispor, Trendyol Süper Lig'in 33'üncü haftasında Trabzonspor ile karşı karşıya geldi. VAR hakemi Pablo Gonzalez Fuertes'in uyarıları maça damga vurdu.

Kayserispor - Trabzonspor maçına yabancı VAR damga vurdu 1 gol ve 1 penaltı iptali

Trendyol Süper Lig'in 33'üncü haftasında Kayserispor, Trabzonspor'u konuk etti. Çağdaş Altay'ın düdük çaldığı karşılaşmada İspanyol hakem Pablo Gonzalez Fuertes, VAR olarak görev aldı.

Haberin Devamı

Pablo Gonzalez Fuertes, Kayserispor - Trabzonspor maçındaki kararlarıyla dikkat çekti. Müsabakanın 28'inci dakikasında Bourabia'nın Trabzonspor ceza sahasında yerde kaldığı pozisyonda Çağdaş Altay penaltıyı işaret etti.

Thomas Meunier ve Trabzonsporlu futbolcular bu pozisyonda hakeme yoğun itirazlarda bulundu. VAR hakemi Pablo Gonzalez Fuertes, incelemesinin ardından hakem Çağdaş Altay'a pozisyonu izlemesi yönünde tavsiyede bulundu. Çağdaş Altay pozisyonu izledikten sonra penaltıyı iptal etti.

Karşılaşmanın 52'nci dakikasında Kayserispor'da Cardoso, Edin Visca ile girdiği ikili mücadelede yerde kaldı. Maçın hakemi Çağdaş Altay pozisyonu devam ettirdi. Edin Visca'nın pasında Enis Bardhi fileleri havalandırdı.

Haberin Devamı

Enis Bardhi'nin golü sonrası Kayserisporlu futbolcuların itirazları devam etti. İspanyol VAR hakemi Pablo Gonzalez Fuertes, pozisyonu inceledi. Pablo Gonzalez Fuertes daha sona Çağdaş Altay'a ikili mücadele pozisyonunu izlemesi yönünde tavsiyede bulundu.

Çağdaş Altay pozisyonu izledikten sonra Enis Bardhi'nin golünü iptal etti. Çağdaş Altay, Edin Visca'nın Miguel Cardoso'ya faul yaparak topu kazandığı yönünde karar verdi.

ENİS DESTAN YILDIZLAŞTI

Trabzonspor'un genç yıldızı Enis Destan, Kayserispor maçına damga vurdu. Genç forvet, 24'üncü dakikada Thomas Meunier'in ortasında şık bir kafa vuruşuyla ağları havalandırdı.

58'inci dakikada Uğurcan Çakır'ın uzun oyun kurmasıyla başlayan atakta Enis Destan, Nicolas Pepe'nin önüne topu indirdi. Nicolas Pepe'nin şutu ağlarla buluştu. Enis Destan, Kayserispor maçını 1 gol ve 1 asistle tamamladı.