Diğer Kemer Country Atlı Spor Kulübü'nde biniciler sınıfı geçti

Kemer Country Atlı Spor Kulübü'nde biniciler sınıfı geçti

18.07.2022 - 07:01 | Son Güncellenme:

Kemer Country Atlı Spor Kulübü ev sahipliğinde gerçekleşen Land Rover, CDI, Ulusal At Terbiyesi ve Para At Terbiyesi Yarışmaları Türk binicilerin başarılarına sahne oldu.

Kemer Country Atlı Spor Kulübünde biniciler sınıfı geçti

Land Rover, CDI, Ulusal At Terbiyesi ve Para At Terbiyesi Yarışmaları, Kemer Country Atlı Spor Kulübü ev sahipliğinde 15-17 Temmuz’da gerçekleşti. FEI kurallarına tabi olarak uluslararası düzeyde FEI hakemleri tarafından yönetilen at terbiyesi yarışmalarında Yıldızlar, Junior, Young Riders ve Seniors kategorilerinde günde 6 yarışma düzenlendi.

Haberin Devamı

Yıldızlar Kategorisinde Nehir Kaya, Lal Mira Gürgen ve Sienna Peri Kiper, Gençler Kategorisinde Mert Kırık Avrupa Şampiyonasına katılmaya akredite oldu. Türk Binici takımı ödüllerini Türkiye Binicilik Federasyonu Başkanı Hasan Engin Tuncer verdi. Genç yeteneklerin Avrupa’da kendilerini göstermelerine ve Türk biniciliğinin tanıtımı adına önemli bir rol oynayan organizasyonun ana sponsorluğunu Borusan Otomotiv’in Türkiye distribütörü olduğu Land Rover, medya sponsorluğunu Demirören Medya ve Radyo D, sağlık sponsorluğunu Hastane Derindere üstlendi.

Atlı spor severler, atların terbiyesi, itaati, teknik ustalıklarının ve birbirinden farklı gösterilerin yer aldığı heyecan dolu yarışmalara tanıklık etti.

Haberin Devamı

Yazarlar