Diğer Kemer Country Club 2024 Kış Ligi Engel Atlama Yarışmaları başladı

Kemer Country Club 2024 Kış Ligi Engel Atlama Yarışmaları başladı

26.02.2024 - 11:04 | Son Güncellenme:

İki ayak ve bir finalden oluşan Kemer Country Club 2024 Kış Ligi Engel Atlama Yarışmaları, 24-25 Şubat tarihlerinde ilk ayak müsabakaları ile başladı. Binicilerin yoğun ilgi gösterdiği yarışmalar güzel hava ile birlikte festivale dönüştü.

Kemer Country Club 2024 Kış Ligi Engel Atlama Yarışmaları başladı

Türkiye’de binicilik sporunun geniş kitlelere tanıtılması ve gelişmesi açısından önem taşıyan yarışmaların 24 -24 Mart’ta ikinci ayağı ve 6-7 Nisan’da final müsabakaları gerçekleşecek.

Haberin Devamı

Binicilik federasyonuna kayıtlı tüm binicilere açık olarak gerçekleştirilen heyecan dolu yarışmalara yaklaşık 140 binici ve 176 at katıldı. Binicilik severlerin de yoğun iğli gösterdiği yarışmaların izleyici tribünleri doldu, Radyo D’nin müzikleri ile ortaya renkli görüntüler çıktı.

Günde 6 yarışmanın düzenlendiği Kış Ligi 1. Ayak yarışmalarında her yarışma sonrası ödüller sahiplerini buldu. Yarışmaların medya sponsorluklarını ise Türkiye’nin en özel radyo kanallarından biri olan Radyo D ve Demirören Medya üstlendi.

KIŞ LİGİ ENGEL ATLAMA YARIŞMALARI’nın mart ve nisan aylarında gerçekleşecek diğer ayakları ise binicilik severler tarafından şimdiden takvimlere yazıldı.

Gelecek yarışma programı:

2. Ayak24 -24 Mart
Final 6-7 Nisan

Yazarlar