Diğer Kemer Country’de bir ilk

Kemer Country’de bir ilk

01.08.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Kemer Country Club Engel Atlama Yarışmaları ile Land Rover CDI, Ulusal At Terbiyesi ve Para At Terbiyesi Yarışmaları ilk kez bir arada Kemer Country Atlı Spor Kulübü’nde yapıldı.

Kemer Country’de bir ilk

Land Rover CDI, Ulusal At Terbiyesi ve Para At Terbiyesi Yarışmaları ile Kemer Country Club Engel Atlama Yarışmaları ilk kez bir arada binicilik severler için Kemer Country Atlı Spor Kulübü’nde gerçekleştirildi.

Haberin Devamı

FEI kurallarında uluslararası FEI hakemleri tarafından yönetilen ve üç gün süren Land Rover, CDI Ulusal At Terbiyesi ve Para At Terbiyesi yarışmalarında Yıldızlar, Junior, Young Riders ve Seniors kategorilerinde günde 6 yarışma düzenlendi. Yıldızlar Kategorisi’nde Nehir Kaya, Lal Mira Gürgen, Sienna Peri Kiper ve Emir Yücel, Gençler’de Mert Kırık Avrupa Şampiyonası’na katılmaya hak kazandılar.

Dört yarışmanın olduğu 110 at ve binicinin katılım gösterdiği iki güne yayılan Kemer Country Club Engel Atlama Yarışmaları kapsamında ise Silver Tur Birincisi Oğuz Dalmış olurken, Gold Tour Birincisi Mert Kırık oldu.

Genç yeteneklerin Avrupa’da kendilerini göstermelerinde ve Türk biniciliğinin tanıtımında önemli rol oynayan organizasyonun ana sponsorluğunu Borusan Otomotiv’in Türkiye distribütörü olduğu Land Rover, medya sponsorluğunu Demirören Medya ve Radyo D, sağlık sponsorluğunu Hastane Derindere üstlendi.

Haberin Devamı