Diğer Kemer Country’de engeller aşıldı

Kemer Country’de engeller aşıldı

27.06.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

2023 Carpe Diem Bahar Ligi Engel Atlama Yarışmaları, Kemer Country Club’ın ev sahipliğinde tamamlandı. En iyi 240 at ve binicinin mücadele ettiği organizasyonda dereceye girenlere ödülleri düzenlenen törenle verildi.

Kemer Country’de engeller aşıldı

İki ayak ve bir finalden oluşan 2023 Carpe Diem Bahar Ligi Engel Atlama Yarışmaları 23-25 Haziran tarihleri arasında Kemer Country Club’ın ev sahipliğinde sona erdi. Binicilik dünyasının önemli yarışmaları arasında yer alan 2023 Carpe Diem Bahar Ligi Engel Atlama Yarışmalarında, Yetişkin Pro Biniciler Milli Takım Seçme Yarışması ve Kadın Biniciler Milli Takım Seçme Yarışması kategorileri de yer aldı.

Haberin Devamı

Carpe Diem Bıg Tour 145 cm Yetişkin Pro Biniciler Milli Takım Seçme Yarışmasında Kemer Country Club binicilerinden Burak Korkmaz zirveye çıkarken, Can İnca ise 3. oldu. Carpe Diem Small Tour 125cm Kupası Milli Takım Seçme Yarışmasında Ceren Ertöz, Carpe Diem Small Tour 125cm Kupası Milli Takım Seçme Yarışmasında Oğuz Dalmış mutlu sona ulaştı.

Türkiye Binicilik federasyonuna kayıtlı tüm binicilere açık olan yarışmalara, Türkiye’nin farklı bölgelerinden en iyi 240 at ve binicilerinin yanı sıra camianın önde gelen tanınmış isimleri ve deneyimli genç binicileri de katıldı. Yarışmaların medya desteğini ise tüm yarışmalarda olduğu gibi Demirören Medya ve Türkiye’nin en özel radyolarından biri olan Radyo D sağladı.

Haberin Devamı