Diğer Kemer Country’de kupa günü

Kemer Country’de kupa günü

06.06.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

2023 Carpe Diem Bahar Ligi Engel Atlama yarışmaları 4 farklı kategoride yapıldı, final ise 23-25 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek.

Kemer Country’de kupa günü

Kemer Country Atlı Spor Kulübü’nün açık maneji, hafta sonu binicilik dünyasında heyecanla beklenen görkemli bir yarışmaya ev sahipliği yaptı. Türkiye Binicilik Federasyonu’na kayıtlı tüm binicilere açık 2023 Bahar Ligi Engel Atlama yarışmaları Carpe Diem Equestrian Team Ana Sponsorluğunda gerçekleşti.

İki ayak ve bir finalden oluşan ikinci yarışma da kıyasıya mücadeleye sahne oldu. Binicilik dünyasının önemli yarışmaları arasında yer alan 2023 Carpe Diem Bahar Ligi Engel Atlama yarışmalarında Türkiye’nin farklı bölgelerinden en iyi 200 at ve binicilerinin yanı sıra camianın önde gelen tanınmış isimleri ve deneyimli genç biniciler katıldı.

Pazar günü 4 farklı kategoride gerçekleşen final yarışmalarında, Cape Diem Tiny Tour 105 Cm’de Nazlı Çimen, Carpe Diem Small Tour 115 Cm’de Mehmet Yiğit Gürman, Carpe Diem Medium Tour 125 Cm’de Oğuz Dalmış birinci olurken Carpe Diem Big Tour 140 Cm Can İnce ilk sırayı aldı. Kemer Country Binicilik Direktörü Ela Açar’ın ev sahipliğinde gerçekleşen günde aralarında Sevil Sabancı’dan, Hüsnü Dinç’e, Sencer Horosan’dan Oktay Sezek’e kadar çeşitli kategorilerde gerçekleşen yarışmaların finali ise 23-25 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek.

Haberin Devamı