Diğer Kemer’de 2. raund!

Kemer’de 2. raund!

07.03.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Kemer Golf & Country Club’ın ev sahipliğinde düzenlenen 2014 Kış Binicilik Festivali’nde ikinci ayak müsabakaları hafta sonu yapılacak. Dev organizasyon, 5-6 Nisan’daki finalle son bulacak

Kemer’de 2. raund

Binicilik dünyasının heyecanla beklediği, ilgiyle izlediği ve kıyasıya mücadele ettiği Kemer Golf & Country Club 2014 Kış Binicilik Festivali ikinci ayak müsabakaları bu hafta sonu yapılacak.
Geleneksel Kış Binicilik Festivali, Türkiye’de binicilik sporunun geniş kitlelere tanıtılması ve gelişmesi açısından önem taşıyor. Festival, ülkemizde bu alanda düzenlenen profesyonel müsabakaların çoğalmasına destek sağlıyor, gelecek vaat eden yeni yeteneklerin kendilerini göstermelerine olanak tanıyor.

Audi ile test sürüşü
Avrupa’nın en iyi atlı spor kulüplerinden biri olan Kemer Golf & Country Club Atlı Spor Kulübü’nde düzenlenen festival 5-6 Nisan’da yapılacak final ile tamamlanacak. Festivalin bu yıl lig sponsorluğunu Avek Audi quattro, sağlık sponsorluğunu Sky Mobil Ambulans, medya sponsorluklarını Vatan ve Milliyet Gazetesi ile Radyo D üstleniyor.
Türkiye’nin en iyi isimlerini bir araya getiren festivalde davetliler; Audi standını ziyaret edebilecek ve Audi’nin en heyecan verici modelleri ile eşsiz bir sürüş deneyimi yaşayabilecek.