Diğer Kemer'de engeller aşıldı

Kemer'de engeller aşıldı

31.05.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Kemer Country Club Bahar Ligi Engel Atlama Yarışmalarının 2. ayağı hafta sonunda gerçekleşti. Final günü koşulan en önemli müsabakalardan biri olan 140 cm BIG Tur Lexus Kupası’nda zirveye Hasan Şentürk çıkmayı başardı.

Kemerde engeller aşıldı

Avrupa’nın en iyi atlı spor kulüplerinden biri olan Kemer Country Atlı Spor Kulübü’nde 7 -8 Mayıs tarihlerinde ilk ayağı düzenlenen Lexus-Kemer Country Club Bahar Ligi Engel Atlama Yarışmalarının ikinci etabı hafta sonunda yapıldı.

Haberin Devamı

Organizasyonun final ayağı ise 18-19 Haziran tarihlerinde koşulacak. Lexus ana sponsorluğunda gerçekleşen yarışmaya 215 at ve binicikatıldı. Türkiye’nin farklı bölgelerinden Türkiye Binicilik Federasyonu’na kayıtlı en iyi at ve binicilerin bir araya geldiği seyir zevki yüksek yarışmaların keyfini yaşayan davetliler; aynı zamanda Kulüp Ana Otopark girişi ve Atlı Spor Kulübü Ana Giriş alanlarında Lexus modelleri ile tanışarak test sürüşü imkânı buldu.

Lexus-Kemer Country Club Bahar Ligi Engel Atlama Yarışmaları ‘nın medya sponsorluğunu Demirören Medya ve Radyo D üstlenirken, sağlık sponsorluğunu, güncel tıp teknolojisinin kullanıldığı tüm genel branşlarda gelişmiş tanı-tedavi üniteleri, modern tesisi ve dijital hastane modeli ile kurumsal ve güvenilir hizmet anlayışıyla fark yaratan Hastane Derindere üstlendi.

Haberin Devamı

İki gün boyunca her gün 4 yarışmanın koşulduğu ve ilk ayağın final günü koşulan en önemli müsabalalardan biri olan Milli Takım seçmelerinin yapıldığı 140 cm BIG Tur Lexus Kupası’nın birincisi ise Hasan Şentürk oldu.

Golfte ödüller dağıtıldı

Porto Montenegro, Türkiye’de ikinci kez düzenlediği Golf Turnuvasını, Kemer Country Golf Club’da hafta sonunda gerçekleştirdi.

İlk günü ‘Junior 18 Çukur ve Akademi Oyuncu Kategorileri’ sporcularının yarıştığı turnuvada Junior 18 Çukur kazananı Arda Gülveren, Junior Academy kazananı Emin Zülfikari oldu. Turnuvanın son iki gününde ise iş, spor ve cemiyet hayatının önde gelen 266 sporcusu galibiyet için mücadele etti. Zorlu geçen müsabakaların ardından çeşitli kategorilerde dereceye giren sporculara ödülleri verildi.

Ladies Cat A’da mutlu sona ulaşan Nursel Çökelek ödülünü Kemer Country Club Kadınlar Kaptanı Çağla Metin’den, Men’s Cat A kategorisinde birinci olan Baha Telli de Kemer Country Golf Kulübü Kaptanı Erdem Kıramer’in elinden aldı. Turnuva Gross sahibi ise Turgay Akbal olurken ödülünü Porto Montenegro Direktörü Predrag Lekovic’in verdi.

Trabzonspor'dan harika animasyon

Yazarlar