Diğer Kemer’de ilk ayak tamamlandı

Kemer’de ilk ayak tamamlandı

23.05.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

2023 Bahar Ligi Engel Atlama Yarışmaları’nın ilk ayağı Carpe Diem Equestrian Team ana sponsorluğunda, Kemer Country Club ev sahipliğinde düzenlendi. En iyi 240 at ve binicinin katıldığı organizasyonda dereceye girenlere düzenlenen törenle kupaları verildi.

Kemer’de ilk ayak tamamlandı

Binicilik dünyasının heyecanla beklediği, ilgiyle izlediği ve kıyasıya mücadele ettiği 2023 Bahar Ligi Engel Atlama Yarışmaları hafta sonu Carpe Diem Equestrian Team ana sponsorluğunda ve Kemer Country Club’ın ev sahipliğinde ilk ayak müsabakasını gerçekleştirdi. İki ayak ve bir finalden oluşan 2023 Carpe Diem Bahar Ligi Engel Atlama Yarışmaları, 19-21 Mayıs tarihlerinde birinci ayağı gerçekleşirken, 2-4 Haziran’da ikinci ayağı ve 23-25 Haziran’da final müsabakaları gerçekleşecek.

Haberin Devamı

En önemli yarışmaları arasında yer alan 2023 Carpe Diem Bahar Ligi Engel Atlama Yarışmaları’nda, Yetişkin Pro Biniciler Milli Takım Seçme Yarışması ve Kadın Biniciler Milli Takım Seçme Yarışması kategorileri de yer aldı. Carpe Diem Bıg Tour 140 Cm Yetişkin Pro Biniciler Milli Takım Seçme Yarışmasında 1. Hasan Şentürk olurken, Kemer Country Club binicilerinden Can İnce 2. oldu. Carpe Diem Medium Tour 125cm Kadın Biniciler Milli Takım Seçme Yarışması’nda ise Nil Özvanlıgil zirveye çıktı.

Türkiye Binicilik Federasyonu’na kayıtlı tüm binicilere açık olan yarışmalara, Türkiye’nin farklı bölgelerinden en iyi 240 at ve binicilerinin yanı sıra camianın önde gelen tanınmış isimleri ve deneyimli genç binicileri de katıldı. Yarışmaların medya sponsorluğunu Demirören Medya ve Radyo-D, sağlık sponsorluğunu ise Medİstanbul Hastanesi üstlendi.

Haberin Devamı

Yazarlar