Galatasaray Kerem Aktürkoğlu görevliyle tartıştı! İşte nedeni

Kerem Aktürkoğlu görevliyle tartıştı! İşte nedeni

16.10.2022 - 14:59 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de Kaysrispor'a 2-1 mağlup olan Galatasaray'da kerem Aktürkoğlu zemin görevlisiyle kavga etti. Devre arasında yaşanan tartışmanın sebebi belli oldu.

Kerem Aktürkoğlu görevliyle tartıştı İşte nedeni

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Galatasaray, Kayserispor'a konuk oldu. Mücadelenin ilk yarısında kalesinde 2 gol gören Sarı-Kırmızılılar, soyunma odasına geride girdi. Son dönemde yaşadığı formsuzluk nedeniyle eleştirilen Galatasaray'ın genç yıldızı Kerem Aktürkoğlu, Kayserispor maçına yedek kulübesinde başladı. Kerem'in saha görevlisiyle tartışmasının sebebi belli oldu.

Haberin Devamı

SERİ SONA ERDİ
En son ikinci haftada Giresunspor'a boyun eğen aslan, bu süreçten sonra çıktığı 6 maçta 4 galibiyet ve 2 beraberlik yaşamıştı. Cim Bom, 6 maç sonra da ilk kez ligde yenildi. Öte yandan Okan Buruk da bu sezon deplasmanlarda takımıyla müthiş bir performans sergiledi. Sarı-Kırmızılılar, 5 maçta 3 galibiyet ve 2 beraberlik elde etmişti. Buruk da bu alanda bir ilki yaşarken, Galatasaray'ın deplasmanda 8 maçlık yenilmezlik serisi de sona erdi.

KEREM TEK BAŞINA KULÜBEDE
Galatasaray'da bu sezon ilk kez bir maça yedek kulübesinde başlayan Kerem Aktürkoğlu müsabaka öncesi mutsuz görüntüsüyle dikkat çekti. Genç oyuncu soğuk havada, polarıyla başını kapatarak yedek kulübesinde tek başına oturdu. Kerem Aktürkoğlu bir süre telefonuyla vakit geçirmesinin ardından, top toplayıcı çocuklarla sohbet etti.

Haberin Devamı

Kerem Aktürkoğlu görevliyle tartıştı İşte nedeni

23 yaşındaki oyuncu Süper Lig'de oynadığı ilk 8 maçta 2 gol atma başarısı gösterdi. Kerem Aktürkoğlu oynadığı futbolla sarı-kırmızılı taraftarların eleştirilerini toplamıştı.

ZEMİN GÖREVLİSİYLE TARTIŞTI
Kerem Aktürkoğlu, Kayserispor maçının devre arasında zemin görevlileri ile tartışma yaşadı. Oldukça sinirlenerek görevlilerin üstüne yürüdüğü görülen futbolcuyu teknik ekip güçlükle sakinleştirdi. Kerem Aktürkoğlu'nun neden bu kadar sinirlendiği ve rakip takımın görevlileri ile ikili diyaloğa girdiği belli oldu.

Kerem Aktürkoğlu görevliyle tartıştı İşte nedeni

İŞTE GERGİNLİĞİN SEBEBİ
Mücadelenin 34. dakikasında ceza sahası yayı önünde topu kontrol eden Onur Bulut, sol ayağıyla çok sert bir vuruş yaparak Muslera'yı mağlup etmiş ve takımının 2. golünü atmıştı. Gol sonrası Kayserispor'un saha görevlisi ısınan Galatasaray oyuncularının kullandığı su şişesine tekme attı. Bu hareketin ardından yedek kulübesindeki Kerem Aktürkoğlu, devre sonunda şişeye vuran görevliye tepki gösterdi.

KEREM OYUNA GİRDİ
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk bu gol sonrası oyuna son müdahalesini yaptı. Sarı-kırmızılılarda Lucas Torreira kenara geldi. Galatasaray'da bu sezon ilk kez yedek kulübesinde şans bekleyen Kerem Aktürkoğlu kalan sürede görev aldı.

Haberin Devamı

Kerem Aktürkoğlu görevliyle tartıştı İşte nedeni

Yazarlar