Dünya Kupası Kevin De Bruyne şaşkınlığını gizleyemedi: İyi oynamadım

Kevin De Bruyne şaşkınlığını gizleyemedi: İyi oynamadım

24.11.2022 - 09:54 | Son Güncellenme:

Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nda heyecan devam ederken geçtiğimiz gün Belçika ile Kanada ile karşı karşıya geldi. Fenerbahçe'nin golcüsü Batshuayi takımına galibiyeti getirse de Kevin De Bruyne'nin maçın ardından yaptığı açıklama dikkatleri çekti. İşte detaylar...

Kevin De Bruyne şaşkınlığını gizleyemedi: İyi oynamadım

FIFA 2022 Dünya Kupası heyecanı tüm hızıyla sürüyor. Geçtiğimiz gün Uzun yıllar FIFA dünya sıralamasında birinci sırada yer alan ancak bir türlü altın jenerasyonuyla kupa kazanamayan Belçika, Kanada ile kozlarını paylaştı.

Haberin Devamı

Maça Fenerbahçe'nin golcüsü Michy Batshuayi damga vursa da Kevin De Bruyne'nin mücadelenin ardından dile getirdiği çarpıcı sözler dikkatleri çekti.

COURTOIS GEÇİT VERMİYOR

9. dakikada Zambiyalı hakem Janny Sikazwe, penaltı kontrolü için VAR'a gitti. Kanada, VAR incelemesinin ardından penaltı kazandı. 10. dakikada topun başına geçen Davies, Belçika kalecisi Courtois'ı geçemedi.

Kevin De Bruyne şaşkınlığını gizleyemedi: İyi oynamadım

Thibaut Courtois, 2014'ten bu yana Dünya Kupası'nda en çok kurtarış yapan kaleci. İlk yarıda şut sayılarında Kanada önde yer aldı. Belçika 4 şut çekerken Kanada 14 şut denemesinde bulundu. Belçika'nın şutlarının tamamını Batshuayi attı.

BATSHUAYI ALEV ALDI

Fenerbahçe'nin golcü yıldızı Michy Batshuayi, Dünya Kupası'na da golle başladı. Batshuayi, Belçika'da son 8 maçta 4 gol attı, 3 asist yaptı. 2022 yılında ise Batshuayi 43 maç oynarken 20 gol, 5 asist kaydetti.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE'DEN PAYLAŞIM

Fenerbahçe kulübü Batshuayi için "Batsman görev başında!" paylaşımında bulundu. Öte yandan Enner Valencia'dan Michy Batshuayi'ye tebrik mesajı geldi.

MAÇIN ADAMI KEVİN DE BRUYNE

Mücadele Belçika'nın 1-0'lık üstünlüğü ile sona ererken, Manchester City'nin yıldız futbolcusu Kevin De Bruyne maçın futbolcusu seçildi.

Kevin De Bruyne şaşkınlığını gizleyemedi: İyi oynamadım

MAÇ SONU ŞAŞIRTAN İTİRAF

Maçın ödülünü kazanmasının ardından şaşkınlığını gizleyemeyen yıldız futbolcu, kötü oynadığı itirafında bulunarak şu sözleri dile getirdi: "İyi oynamadım, neden bu ödülü aldığımı bilmiyorum, belki de ismimin bilinmesindendir. Özellikle ilk yarı takım olarak iyi oynamadık. Baskılarına çözüm bulamayınca ikinci yarı boşluklar bulmayı başardık. Ama genel olarak, ben de dahil olmak üzere bugün iyi oynamadığımızı düşünüyorum ama kazanmanın bir yolunu bulduk."