Şampiyonlar Ligi Kim Min Jae'in Napoli'si Devler Ligi'ne damga vurdu!

Kim Min Jae'in Napoli'si Devler Ligi'ne damga vurdu!

12.10.2022 - 22:22 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'den sezon başında ayrılan Kim Min Jae'in takımı Napoli Şampiyonlar Ligi'nde adeta rakip tanımıyor. İspanyol ekibi Atletico Madrid evinde işleri zor sokan bir sonuç elde etti.

Kim Min Jaein Napolisi Devler Ligine damga vurdu

Şampiyonlar Ligi'nin 4. haftasında nefes kesen maçlar oynandı. Fenerbahçe'den sezon başında ayrılan Kim Min Jae'in takımı Napoli adeta rakip tanımıyor. Atletico Madrid ise Club Brugge'e takıldı.

Haberin Devamı

ATLETICO MADRID'DE HÜSRAN
UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda Atletico Madrid, sahasında Club Brugge ile karşı karşıya geldi. Müsabaka 0-0 eşitlikle sona erdi.

Kim Min Jaein Napolisi Devler Ligine damga vurdu

BRUGGE TURLADI
82. dakikada Club Brugge'de Kamal Sowah ikinci sarı karttan kırmızı kart ile takımını 10 kişi bıraktı. Bu sonucun ardından Club Brugge 10, Atletico Madrid 4 puana yükseldi.

Club Brugge, Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı 4 maçta da gol yemeyerek son 16 turuna kalmayı garantiledi.

Gecenin yıldızı Club Brugge kalecisi Simon Mignolet şu ifadeleri kullandı: "Rüya! Sonuna kadar savaştık ve başardık. Geçtiğimiz yıllarda tam olarak başarılı olamadık ancak bu sezonun farklı olacağını hissettik ve şimdi gruptan çıktık. Hikayemiz henüz bitmedi, bakalım ne kadar ileri gidebiliriz"

Haberin Devamı

MARADONA STADI'NDA GOL YAĞMURU
Napoli, sahasında Ajax ile karşı karşıya geldi. Diego Armando Maradona Stadyumu'ndaki maç ev sahibinn 4-2'lik üstünlüğüyle sona erdi.

Napoli'nin gollerini 4. dakikada Hirving Lozano, 16. dakikada Giacomo Raspadori, 62. dakikada penaltıdan Khvicka Kvaratskhelia ve 90. dakikada Victor Osimhen attı. Ajax'ın gollerini ise 49. dakikada Davy Klaassen ve 83. dakikada penaltıdan Steven Bergwijn kaydetti.

Kim Min Jaein Napolisi Devler Ligine damga vurdu

RAKİBİNE SEKİZ GÜN ARAYALA 10 GOL
Bir önceki mücadeleyi 6-1 kazanan Napoli, bu mücadelede de 4 gol buldu ve rakibinin ağlarını toplamda 10 kez sarstı.

4'TE 4 YAPTI
Bu sonucun ardından Napoli, gruptaki puanını 12'ye yükseltti ve Şampiyonlar Ligi'nde üst tura çıkmayı garantiledi. Ajax ise 3 puanda kaldı. Napoli 4'te 4 yaptı.

MIN JAE 90 DAKİKA, ELMAS 13 DAKİKA
Napoli'de Kim Min Jae, 90 dakika sahada kaldı. Elif Elmas, 77. dakikada oyuna girdi.

İTALYA'DA AYIN OYUNCUSU OLDU
Sezon başında Fenerbahçe 'den İtalya Serie A ekibi Napoli'ye transfer olan Kim Min-Jae gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekiyor. Güney Koreli oyuncu sadece savunmada değil hücumda da takımına büyük katkı sunuyor.

Serie A'da oynadığı altı maçta iki kez gol atma başarısı gösteren 25 yaşındaki savunma oyuncusu Serie A'da Eylül ayının oyuncusu oldu.

Fenerbahçe, yıldız oyuncuyu Ağustos 2021'de 3 milyon Euro karşılığında Beijing Guoan'dan transfer etmişti.

Haberin Devamı