Fenerbahçe Kim Min Jae'nin yerine yıldız savunmacı! Jorge Jesus istedi

Kim Min Jae'nin yerine yıldız savunmacı! Jorge Jesus istedi

15.07.2022 - 21:46 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de Kim Min Jae'nin Fransız ekibi Rennes'le el sıkışmasının ardından stoper arayışları başladı. Transfer atağına kalkan sarı-lacivertli yönetim, teknik patron Jorge Jesus'un talebi doğrultusunda başarılı stoper için harekete geçti.

Kim Min Jaenin yerine yıldız savunmacı Jorge Jesus istedi

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'un ısrarla takımda tutmak istediği Kim Min Jae, Fransız kulübü Rennes'le anlaşmaya vardı. Özellikle Rennes'in teknik direktörü Bruno Genesio'nun çok istediği Güney Koreli stoper için Fransız kulübü teklifini artırdı.

Haberin Devamı

 

Kim Min Jaenin yerine yıldız savunmacı Jorge Jesus istedi

SÖZLEŞME DETAYLARI BELLİ OLDU

Toplam 19.5 milyon euroya bonservis bedeli teklifinin ardından kulüpler arasında anlaşma sağlandı. Fenerbahçe anlaşmaya göre; sonraki satıştan yüzde 20’lik bir pay olacak. Ayrıca Türkiye için öncelikli satın alma hakkı sarı-lacivertli kulübe ait. Kim’in Rennes’den yıllık 2.2 milyon euro ücret alacak.

STOPER ARAYIŞLARI BAŞLADI

Son günlerde üst üste transfer atağına kalkan sarı-lacivertli yönetim Tiago Çukur, Willian Arao ve Joshua King'in transferlerini peş peşe açıklamıştı. Kim Min Jae'nin Rennes'le anlaşmasının ardından yönetim, stoper arayışlarına başladı.

Kim Min Jaenin yerine yıldız savunmacı Jorge Jesus istedi

JORGE JESUS, NINO'YU İSTEDİ

Brezilya basınına göre, Jorge Jesus’un Flamengo’da çalıştığı dönemden tanıdığı ve ezeli rakipleri Fluminense’de oynayan Nino’yu istediği kaydedildi. Yıldız stoperin sarı-lacivertlilerin radarına girdiği belirtildi. 25 yaşındaki stoper için kulübü Fluminense ile temasların başladığı iddia edildi. Bu sezon Fluminense’de 32 resmi maça çıkan Nino’nun kulübüyle Aralık 2024’e kadar sözleşmesi bulunuyor.

Haberin Devamı

GÜNCEL PİYASA DEĞERİ 6.5 MİLYON EURO

 25 yaşındaki Nino, 1.88 boyunda. 2020 yılında Fluminense'nin renklerine kattığı Brezilyalı stoperin güncel piyasa değeri 6.5 milyon euro.

Yazarlar