Fenerbahçe Kim Min Jae'ye servet! Tam 16 katına transfer oluyor

Kim Min Jae'ye servet! Tam 16 katına transfer oluyor

16.05.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de gösterdiği performans ile Napoli'ye imza atan ve şampiyonluk yaşayan kariyer transferini yapmaya hazırlanıyor. Güney Koreli yıldız Fenerbahçe'nin ödediği rakamın tam 16 katına transfer oluyor.

Kim Min Jaeye servet Tam 16 katına transfer oluyor

Fenerbahçe'de gösterdiği başarılı performansla Rennes ve Napoli'yi peşine takan Kim Min Jae, 18 milyon euroya İtalyan devine transfer olmuştu. Güney Koreli stoper, Fenerbahçe'nin ödediği rakamın tam 16 katına başka takıma transfer oluyor.

Haberin Devamı

AVRUPA PEŞİNE DÜŞTÜ
Kim Min Jae, başarılı performansına İtalya'da da devam etti ve Avrupa'nın önde gelen kulüplerini peşine taktı. İtalyan basını Manchester City ve Manchester United'ın Güney Koreli yıldızı yakından takip ettiğini ve oyuncuyu gözlemlemek adına scout ekiplerini görevlendirdiğini iddia etmişti.

La Gazzetta dello Sport'ta yer alan haberde Napoli'nin Kim Min Jae'nin yıllık 2 milyon euroluk ücretinde iyileştirmeye giderek Güney Koreli yıldıza yıllık 6 milyon euro önerdiğini okuyucularına aktarmıştı. Kim Min Jae'nin bu teklife henüz olumlu yanıt vermediği detay olarak verilmişti.

Kim Min Jaeye servet Tam 16 katına transfer oluyor

KIM MIN JAE'YE ASTRONOMİK RAKAM
Fenerbahçe'de gösterdiği başarılı performansla Napoli'ye giden Kim Min-Jae, İtalyan ekibiyle şampiyonluğa uzanmıştı. Adı transfer dedikodularına karışan ve sezon sonunda Napoli'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Kim Min-Jae, astronomik bedelle yeni bir maceraya atılıyor.

Haberin Devamı

16 KATINA GİDİYOR
Fenerbahçe'nin 2021-22 sezonu başında 3 milyon Euro'ya renklerine bağladığı Kim Min-Jae, iki yıl içinde Sarı-Lacivertlilerin ödediği bedelin tam 16 katına transfer oluyor. La Gazzetta dello Sport'un haberine göre Manchester United, Tottenham ve Chelsea, Kim Min-Jae ile yakından ilgileniyor

48 MİLYON EURO
Kim Min-Jae'nin 1 Temmuz - 15 Temmuz tarihleri arasında yurt dışı takımları için geçerli 48 milyon Euro'luk serbest kalma bedeli bulunuyor. Transferin bu rakamla gerçekleşmesi bekleniyor. Güney Koreli stoper, Napoli'ye 18.05 milyon Euro'luk çıkış maddesiyle imza atmıştı.

İtalyan ekibi, Kim Min-Jae'nin sözleşmesindeki özel maddeyi kaldırmak istese de 26 yaşındaki futbolcu buna yanaşmıyor.

MANCHESTER'DAN KIM'E FORVET MAAŞI
Erik ten Hag yönetimindeki Manchester United, Napoli'de oynayan Kim Min Jae'yi kadrosuna katmak için harekete geçti. İtalyan basınından Foot Mercato'da yer alan habere göre; İngiliz ekibi, Güney Koreli stoperin menajeriyle geçtiğimiz hafta bir görüşme gerçekleştirdi.

Premier Lig'de oynamaya sıcak bakan Kim Min Jae'ye oldukça yüksek bir transfer teklifi sunulduğu ve önerilen maaşın bir forvet düzeyinde olduğu vurgulandı. Manchester United'ın bu transferde ısrarcı olduğu aktarıldı.

Haberin Devamı