Skorer Kısa... kısa...

Kısa... kısa...

24.02.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

Kısa... kısa...

Kısa... kısa...


Kamera kontrolü

       FIFA, topun gol çizgisini geçip geçmediğinin daha iyi tespit edilmesi amacıyla kalelere kamera yerleştirilmesi uygulamasına gelecek yıl başlanacağını açıkladı. İlk kez İngiltere'de deneme amaçlı kullanılacak kamera sistemi, başarılı olduğu taktirde Dünya'da yaygınlaşacak. FIFA ayrıca profesyonel hakemlik konusunda da çalışmalarını hızlandıracak.

Favori İngiltere

       2006 Dünya Kupası'na ev sahipliği konusunda İngiliz haber ajansı Reuters'ın yaptırdığı anket sonunda İngiltere'nin en şanslı aday olduğu ortaya çıktı. Güney Afrika ile Almanya'yı geride bırakan İngiltere, tesis yeterliliği açısından ise Almanya'yı geçemedi.

Seles yürüyor

       Meksika Açık'ta bir numaralı favori Gustavo Kuerten, ABD'deki IGA Tennis Classic Tenis Turnuvası'nda da Monica Seles iyi başlangıç yaptılar. Brezilyalı Kuerten, ilk turda Arjantinli Gaston Etlis'i 6 - 4, 3 - 6 ve 6 - 3'lük setlerle geçerken, iki numaralı seribaşı ABD'li Seles de Oklahoma'da İtalyan Francesca Lubiani'yi 6 - 3, 6 - 3'lük setlerle safdışı bıraktı.

Malezya'da gerginlik

       Dünya Takımlar Masa Tenisi Şampiyonası'na ev sahipliği yapan Malezya'da, muhafazakar İslami Parti, İsrail takımının bir ön önce sınır dışı edilmesi konusunda hükümeti tehdit etti. İslami Parti, İsrailli sporcuların gönderilmemesi halinde istenmeyen olaylar yaşanabileceğini iddia etti.

Yazarlar