Futbol "Kısa zamanda hızlı ilerledik"

"Kısa zamanda hızlı ilerledik"

28.06.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Türkiye Profesyonel Futbolcular Derneği dün Türkiye Spor Yazarları Derneği’nin Levent’te bulunan tesislerinde bir basın toplantısı düzenledi.

Kısa zamanda hızlı ilerledik

Türkiye Profesyonel Futbolcular Derneği dün Türkiye Spor Yazarları Derneği’nin Levent’te bulunan tesislerinde bir basın toplantısı düzenledi. Göreve geldikleri 14 Mart’tan bu yana geçen 3 aylık zamanda çok iş başardıklarını belirten ve yeni projeler hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Hakan Ünsal, “Dernek olarak futbolun en önemli ve ana unsuru olan futbolcuyu hak ettiği yerde doğru konumlandırmak adına her tür hizmeti vermeyi hedefliyoruz. Bunun için ekip olarak giderek artan bir tempoyla çalışıyoruz. Kısa zamanda çok iş başardık ” dedi.

Haberin Devamı

Tekvandoda coştuk

Sırbistan’da düzenlenen Avrupa Tekvando Poomse Şampiyonası’nın ilk gününde milli sporcular, 6 madalya kazandı. Yıldız erkeklerde Muhammed Emir Yılmaz ve 31 yaş üstü ikili takım kategorisinde Mevlüt Pekcan ile Meryem Yavuz çifti şampiyonluğa ulaşırken, 18 yaş üstü serbest stilde Kübra Dağlı ve 18-30 yaş takımda Adil Tekin ile Bengü Alkan ikilisi gümüş, Yıldız bayanlarda Kayra Destan ve 12-17 yaş serbest stil ikili takımda da Enes Doğuhan Bilgi ve İlayda Aktay çifti bronz madalya aldı.

Murat’tan altın geldi

Avrupa Gençler Güreş Şampiyonası’nda, grekoromen stilde Murat Fırat altın, Furkan Bayrak ise gümüş madalya kazandı. İstanbul Bağcılar Olimpik Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen şampiyonanın beşinci gününde, sabah seansında 60 kiloda Moldovalı, Bulgar ve Rus rakiplerini mağlup ederek finale yükselen Murat Fırat, finalde Ukraynalı Parviz Nasibov’u 6-2 yendi ve Avrupa şampiyonu oldu. 74 kiloda Sırp, Rus, Danimarkalı ve Macar sporcuları yenerek finale adını yazdıran dünya şampiyonu Furkan Bayrak ise finalde Alman Hannes Wagner’e 3-1 mağlup oldu ve gümüş madalya aldı.