Turkish Airlines Euroleague Kızılyıldız'dan Bjelica açıklaması: Fenerbahçe’nin yükümlülükleri var

Kızılyıldız'dan Bjelica açıklaması: Fenerbahçe’nin yükümlülükleri var

25.11.2023 - 09:56 | Son Güncellenme:

Sezon başında Fenerbahçe Beko'dan ayrılarak altyapısından yetiştiği Kızlıyıldız'a giden Nemanja Bjelica için sürpriz bir açıklama geldi.

Kızılyıldızdan Bjelica açıklaması: Fenerbahçe’nin yükümlülükleri var

NBA macerasının ardından Fenerbahçe'ye dönen ancak geçtiğimiz sezon sakatlık sorunları nedeniyle çok fazla maça çıkamayan ve sezon başında sarı-lacivertli ekipten ayrılarak Kızılyıldız'a giden Nemanja Bjelica için sürpriz bir açıklama geldi.

Haberin Devamı

'FENERBAHÇE'NİN YÜKÜMLÜLÜKLERİ VAR'

Eurohoops'ta yer alan habere göre Kızılyıldız’ın başkanı Nebojsa Covic, Fenerbahçe'den ayrılarak Kızlıyıldız'ın yolunu tutan ancak rekabetçi hiçbir maçta forma giyemeyen Nemanja Bjelica’nın durumu hakkında açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'nin Bjelica'ya yükümlülükleri olduğunu dile getiren Covic, şu ifadelerde bulundu:

“Bjelica’nın Fenerbahçe ile kontratı devam ediyordu, kulübünün ona karşı bazı yükümlülükleri vardı. Bjelica geldi, bizle kontrat imzaladı. Bu kontrat karşılıklı anlaşmayla feshedildi. Kızılyıldız olarak Bjelica’ya para ödemedik, o da bizden istemedi. Ne zaman tekrar oynayabileceğini düşünürse Kızılyıldız’a dönebilir. Bunun dışında söyleyeceğim her şey onun zararına olur. Kızılyıldız ile olan ilişkisinden bahsetmiyorum, Fenerbahçe’nin oyuncuya karşı yükümlülükleri var ve bunları yerine getirmeli."

Haberin Devamı

Yazarlar