Skorer Kocaman'dan motivasyon turu

Kocaman'dan motivasyon turu

20.05.2011 - 16:51 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de Sivasspor maçı öncesi seferberlik ilan edildi. Aykut Kocaman ve yönetim motivasyonu artırmak için kolları sıvadı

Kocamandan motivasyon turu

Fenerbahçe'de Sivasspor maçı öncesi adeta seferberlik ilan edildi. Teknik Sorumlu Aykut Kocaman, futbolcularıyla toplantı yapıp, uyarılarda bulunurken, yönetim de futbolcuların motivasyonunu artırmak için kolları sıvadı.

Haberin Devamı

Lig TV'nin internet sitesinin haberine göre; Başta başkan Aziz Yıldırım olmak üzere asbaşkanlar Murat Özaydınlı, Ali Yıldırım ve Cihan Kamer tesislerde oyuncularla bir araya gelirken, yönetimin tam kadro olarak Sivas'ta bulunacağı açıklandı.

Haftanın ilk iki çalışmasında hafif tempoda çalışarak oyuncuların moral motivasyonunu üst seviyeye çıkartan Teknik Sorumlu Aykut Kocaman'ın ise oyuncularından artık maç havasına girmelerini istediği öğrenildi.

Son karşılaşma öncesinde son iki haftada sahaya çıkan 11'ini değiştirmeyi düşünmeyen Kocaman'ın oyuncularıyla yaptığı toplantıda "stresten uzak kalmaları halinde hedefe ulaşmalarının daha kolay olacağını" ifade ettiği belirtildi.

Kocaman oyuncularına "Şampiyonluğu kaybettiğimiz maçları değil, şampiyonluk turu attığımız maçları düşünerek bu maça kendimizi hazırlamalıyız. Ligin ikinci yarısında yaptıklarımız, lig tarihinde daha önce görülmedi. Ancak bunu mutlu sona ulaştıramazsak bu istatistiklerin bir anlamı kalmaz. Sizden bir 90 dakika daha mücadele istiyorum. Çünkü aynı mücadelemizi sahaya yansıtırsak maçı kesinlikle kazanacağımızı biliyorum" dediği ifade edildi.

Bu arada Avrupa medyası, sezon sonu yaklaştıkça Fenerbahçe'nin adının geçtiği transfer haberlerine de sıklıkla yer vermeye başladı. İtalyan basını İnter'in kamerunlu yıldızı Samuel Etoo ile sarı lacivertlilerin yakından ilgilendiğini iddia etti. Bu sezon sonunda İnter'den ayrılmak isteyen yıldız golcüye Avrupa'dan 4 ciddi teklif geldiğini yazan İtalya basını, bunlar arasında Fenerbahçe'nin en ciddi teklifi ilettiğini duyurdu.