Dünyadan Futbol Kokorin ve Mamaev'e sürgün cezası!

Kokorin ve Mamaev'e sürgün cezası!

08.05.2019 - 17:11 | Son Güncellenme:

Moskova Mahkemesi, Rus Milli futbolcular Kokorin’e 1.6 yıl, Mamaev’e 1.5 yıl hapis cezası verdi ve bu cezaların sürgün hapishanelerinde çekilmesine hükmetti.

Kokorin ve Mamaeve sürgün cezası

Onur Dinçer / Skorer Dış Haberler

Haberin Devamı

Bir süredir hapiste bulunan iki Rus futbolcu Alexander Kokorin ile Pavel Mamaev’in haklarındaki yargı kararı belli oldu. Geçtiğimiz yılın ekim ayında bir devlet görevlisiyle kavga ettikleri gerekçesiyle hapse atılan oyuncular, o tarihten bu yana hapiste bulunuyorlardı.

Moskova mahkemesi iki isimle ilgili kararını verdi ve kavgadan dolayı kendilerini suçlu buldu. Mahkeme Kokorin’in tahta bir sandalyeyle, Denis Pak isimli kamu görevlisine vurduğunu belirtti. Savcının da istediği şekilde, darp ve holiganizm ile suçlanan ikiliden Zenitli futbolcu Kokorin’e 1 yıl 6 ay, Krasnodarlı Mamaev’e ise 1 yıl 5 ay hapis cezaları verildi.

Futbolcuların cezalarını çekmeleri için ise sürgün detayı verildi. Buna göre Kokorin ve Mamaev cezalarını, Rusya’da bazı mahkumların gönderildiği sürgün yeri cezaevlerinde çekecekler.

Haberin Devamı

Fenerbahçe maçında oynayamamıştı

Aleksander Kokorin takımının Fenerbahçe ile oynadığı maçta, hapiste olması nedeniyle forma giyememişti. Avrupa Ligi son 32 turunda şubat ayındaki karşılaşma öncesi oyuncu yine de UEFA’ya verilen Zenit kadrosunda yer almış ancak sahaya çıkamamıştı.

Yazarlar