Diğer Komşu'dan: Güzel ve çirkin

Komşu'dan: Güzel ve çirkin

23.11.2017 - 14:47 | Son Güncellenme:

AEK teknik direktörünün Panathinaikos tribünlerine orta parmağını gösterdiği saatlerde Leonidis eski rakibi Naim için İstanbul'daydı. Yunanistan'da rakibe karşı iki zıt hareket karşılaştırıldı, eski haltercinin ders verdiği belirtildi.

Komşudan: Güzel ve çirkin

Skorer Dış Haberler - AEK teknik direktörünün Panathinaikos tribünlerine orta parmağını gösterdiği saatlerde Leonidis eski rakibi Naim için İstanbul'daydı. Yunanistan'da rakibe karşı iki zıt hareket karşılaştırıldı, eski haltercinin ders verdiği belirtildi.

Haberin Devamı

'Jimenez'in utancı, Leonidis'in onuru'

Valerios Leonidis'in Naim Süleymanoğlu'nun cenazesine katılması Yunanistan'ın gündeminden düşmüyor. Gazzetta.gr internet sitesinin yayın yönetmeni Dimos Bouloukos hafta içersinde gerçekleşen iki olayı karşılaştıran, 'Jimenez'in utancı, Leonidis'in onuru' başlıklı özel bir yazı kaleme aldı.

'Çirkinlik literatürüne geçti'

Yunan haltercinin Naim'in cenazesine katılmasını haftanın güzel hareketi olarak gösteren Bouloukos, AEK-Panathinaikos maçındaki hareketi ise en çirkin olarak değerlendirdi. AEK Teknik Direktörü Manolo Jimenez'in Panathinaikos tribünlerine orta parmağını göstermesini 'Yunan ligindeki en çirkin hareketlerden biri olarak literatüre geçti' olarak yorumladı.

Haberin Devamı

'Mücadelenin anlamını unuttuk'

Leonidis'in Naim'in cenazesine gelmesinin 'Bu hareketle aynı saatlerde Naim arkadaşının cenazesine Türkiye'ye gidiyordu. Yüreğinin büyüklüğünü gösterdi' şeklinde nitelendirildiği yazıda, iki farklı olay için "Mücadele etmenin asıl anlamını Yunanistan'da unutmuş görünüyoruz" vurgusu dikkat çekti.

Komşudan: Güzel ve çirkin