Şampiyonlar Ligi Kopenhag'dan Galatasaray önlemi! Taraftara uyarı

Kopenhag'dan Galatasaray önlemi! Taraftara uyarı

18.11.2023 - 21:15 | Son Güncellenme:

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ı konuk edecek Kopenhag'dan taraftarına Galatasaray uyarısı geldi.

Kopenhagdan Galatasaray önlemi Taraftara uyarı

Şampiyonlar Ligi A Grubu son maçında Kopenhag ile 12 Aralık Salı günü TSİ 23.00'te Parken Stadyumu'nda karşılaşacak Galatasaray, rakibini mağlup ederek adını son 16 turuna yazdırmaya çalışacak.

Haberin Devamı

Sarı kırmızılı takımın Manchester United ve Bayern Münih deplasmanlarında, ev sahibi taraftarların arasına giren birçok Galatasaraylı taraftarlar görülmüştü. Danimarka ekibi buna önlem almak adına maça henüz 3 hafta kalmasına rağmen flaş bir açıklama yaptı.

Kuzey temsilcisi, resmi siteden yaptığı duyuru ile Kopenhaglı taraftarların maç biletlerini Galatasaraylı taraftarlara satmamasını istedi.

Yapılan açıklamada, "Parken Stadyumu'ndaki 2 Şampiyonlar Ligi maçında da sorun yaşanmadı. Son maç Galatasaray karşısında oynanacak ve sorun yaşanmaması için biletlerinizi koruyun. Biletler diğer maçlar gibi şimdiden tükendi. Bayern Münih ve Manchester United maçlarında Galatasaray taraftar gruplarının stadyumlara girdiğini gördük. Bunun yaşanmaması ve gruptan çıkma mücadelesinde takımınızı desteklemek için stadyumda yerinizi alın." ifadeleri kullanıldı.

Haberin Devamı

Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda gruptan çıkma mücadelesi veren Kopenhag ve Galatasaray 4'er puanla 2 ve 3. sıraları paylaşıyor. Bayern Münih 12 puanla gruptan çıkmayı garantilerken, Manchester United 3 puanla son sırada yer alıyor.

Yazarlar